Föräldraskapslicens?!

Va fan! har väldigt länge stört mig otroligt på en facebook grupp... den heter ' inför föräldraskapslicens nu!' gå in och ta en titt...

deras beskrivning går såhär:

Vem som helst får skaffa barn och missköta, misshandla eller skita i dem. För att inte tala om överbefolkningen av stenbiten vi bor på.

Att exempelvis köra bil kräver utbildning och licens. Detta bör införas gällande föräldraskap också. Det är verkligen under all kritik att det inte finns kontroll på detta.

Innan graviditet ska båda föräldrarna bli utbildade och få en licens på att de klarar av att vara föräldrar. Om de misslyckas får de inte bli gravida. OM de väljer att bli det ändå kommer dryga böter att utgå, tvångsabort om det inte är för sent, eller så omhändertas barnet tills dess att licens har skaffats.

För övrigt borde vi i först ta hand om de barn som i dagsläget är föräldrarlösa eller far illa.

Folk gnäller om att det vid adoption är jättesvårt att bli godkänd som förälder. Det kanske beror på att folk inte är bra föräldrar helt enkelt.

Detta är helt sjukt, vadå tvångsabort?? Finns så mycket att säga om gruppen men ni som har facebook gå in och kolla....Säger bara suck va sjuks människor det finns.... Måste men skaffe körkort för att bli förälder?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Med tanke på hur inkapabla många föräldrar är att ta hand om sina barn så är det nog inte helt fel nej.

2010-05-02 @ 10:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback