Hemma iiigen

Hemma igen!
Det va jätte mysigt att vara med joel och hans familj. Hans storebror plus familj var också där med dom 3 sötaste flickorna jag någonsin sett! Och en av dom heter Ylva! :D
Nu ska jag börja göra mig i ordning för att följa med ut ikväll.

Har en såndärn självhatar dag där man inte ser bra ut i några kläder alls, jätte jobbigt :( Men men blir väl bara något simpelt orkar inte flasha ut mig idag.
var sugen på en "suit up" dag idag men stället vi ska till är ganska trashigt så då kommer man bara sticka ut haha. Kavajen åker på iaf, lätt!

Aja hörs seeeenare! slänger kanske upp dagens looookie sen när jag är klart :)

Hörs sen!

Så skönt att duscha! Det är nog min älsklings grej att göra, just nu iaf :P
Aja ska snart börja göra mig i ordning för att åka hem till joels föräldrar, hans storebror och familj är där. Sjuuukt söta barn har dom!

Sen ikväll blir det nog lite krog häng med Petra som jag inte träffat på 100000 år! Det ska bli kul. Får köra på lite "vaskningar" haha.

Vad ska ni göra denna fredags kväll?

Mysa, kröka, festa ???

Vet inte vad jag ska skriva nu är jag iaf uppe och fit for fight, händer idag folket? Freeedag ju! :D

Att "vaska"

Krogar runt stureplan har problem med brats som sprutar champagne och vissa krogar har infört sprutförbud.

Har ni hört talas om fenomenet "vaska"?  Det går ut på att bratsen beställer in en flaska schtekig skumpa, servetrisen kommer ut med den, frågar "blir den här bra?", bratsen svarar -Vaska den, varpå servetrisen går och häller ut den i vasken. Dom pröjsar flaskan och personalen slipper städa golven.

Det bästa jag någonsin hört!! :D
Det ska jag köra på nästa gång på krogen, Lätt!




Kostym = HOOOT!

Det snyggaste som finns på killar är en fin kostym, så jävla hot!
Jag och Henke bestömde oss att vi skulle ha en "suit up" vecka, så jävla bäst awesoma idé! Älskar att ha "kostym" och fin kläder och killar är ju bara MUMS med kostym!


Min manliga förebild, LÄTT!

REGN!!!!!

Fy fan att gå i stan när det regnar!!! ALDRIG IGEN säger jag bara!
när jag åkte till stan imorse var det bara lite duggigt sen när jag kom in började det regna mer och mer och ännu mer!! Så det blev en massa kaffe på olika cafén och mycket fönsershopping för att slippa undan regnet, fast sen lessnade Henke och köpte ett billigt paraflax på H&M :)

Eftersom det blev mycket gå i regnet idag så pajjade mina converse, KUL! nästan helt nya, sugigaste kassaste märket ever! Ska äldrig köpa sånna igen. Brukar oftast gå i klackskor om jag ska gå i stan osv(inte när jag skejtar då har jag skejt skor) Hatar gympa skor och sniiiiikers fulaste som finns en tjej ska ha klackskor punkt slut!!

Köpte en suuuper fin kavaj idag också storlek 32 tror jag det va :S alla mina kavajer och fin kläder har växt ur mig ;) Fast det känns ju bara skönt fast inte lika kul när man inte kan köpa nya kläder hmm... Får fetta på mig lite igen så kläderna passar :P


Sömntuta!

Japp jag kom upp imorse fast vi somnade i soffan, fast vi vaknade igen utav att det va värsta ovädret med regn och åska och jag är lite smårädd för åska så jag väckte joel så gick vi in och lade oss i sängen istället. Då va klockan runt halv 4 på morgonen sen steg jag upp vid 7 är lite halvtrött faktiskt.

Snart ska jag börja göra mig i ordning för att åka in till stan, kul väder ser jag nu.. suck..
Får väl bli en inne fikar dag idag då, jag som hae tänkt att vi skulle äta glass och jordgubbar vid ett jätte mysigt berg vid zinkensdamm.
Nej nu ska jag inte ljuga jag är trött som ett djur mår illa för jag är så trött och det värsta är att vi inte har någon mjölk till morgon kaffet!? Och jag måste typ ha mjölk i kaffet, ush...

Aja hur mår ni idag då??:)

Lite bilder från igår :)

Nu var det så att Henke tyvärr förlorade mot en tjej:D

Fast vi räknade inte poäng eller hur var det? ;)


Trött och still bakis...

Ush ska inte dricka på ett tag känner jag, min kropp kan inte hantera alkohol! Ushush...
På lördag är det pride! Det ska bli jätte kul längtar som bara den! har missat pride dom senaste åren pga massa festivaler men inte nu!

Imorgon ska jag träffa Henke istan igen, blir en tidig morgon då jag ska vara i stan klockan 10, det betyder att jag måste gå upp klockan 7 om jag ska hinna duscha sminka mig och välja kläder och känns som imorgon kommer jag vilja sova ut men vill hellre träffa Henke Bejb! :D

Minigolf!

Har lillbrorsan över så det har inte blivit så mycket bloggning idag :P

Hade en helt underbar dag igår! Åkte till stan träffade Henke som jag inte gjort på över 1 år! Men men vi gick först runt och fönser shopade lite och jag va nära på att köpa ett par skor men sprang fort där i från för skor är inget jag behöver just nu :P
Sen åkte vi till Hornstull handlade Rosé på systemet och satte oss i Tanto och drack vin myste i kvälls solen sen efter ett par glas spelade vi mini golf som va sjukt svårt när man va lite drucken kan jag ju säga! :P Sen träffade vi på Love och Mats också som för festade i tanto med alla andra, sen blev det några drinkar på krogen och hem för min del och höll på att missa tåget men hann precis!

Kom hem och hängde med Joel och magne som hade väntat på mig sen, sängen!!

Idag har vi bara kollat film och mysat hemma, jag har varit lite smått bakis så inte orkar göra så mycket heller :P


Staaan

Nu drar jag till stan babes! Hörs senare!!!

Hunk dusch!

Nu ska jag ta en mysig lång dusch!!
Ska tända massa ljus och sätta på hög  musik och stå och gorma ett tag! Undra om grannarna tycker jag är jobbig haha


Ojdå :D

MEN!!!!

Ofta proppen går 4 gånger på rad?! Jag är iaf handy women och fixade men fick allt bära stolen fram och tillbaka till proppskåpet.. Aja nu ska det nog vara bra får vi hoppas!

Har iaf ny mobil nu så det är bara att ringa och messa på igen :)
Den förra pajjade ju på campingturen, helt  genomblöt :P Har en nokia nu och allt är helt bakofram känns det som, klickar bara fel hela tiden och skriva ett sms tar 100 år men men..

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Gick upp när Joel gick till tåget är fortfarande svin trött får väl ta och göra kaffe och sånt så jag blir pigg!
Annars ser det ut som att bli helt okej väder idag, det gillar vi! Ska ju till stan idag och träffa Henke, Det ska bli kul!
NEJ nu kaffe innan jag somnar vid datorn :P


Fortfarande mätt!

Blev en stor tacco middag idag, åt tills vi nästan sprängdes, sen såg vi en hel kass film också, kommer inte ihåg va den hette men kan säga att den va jätte dålig :(

Nu ska vi kolla på nån till film och äta massa mys, chips och sånt äckel sen blir det nog sängen tidigt idag!

Vad har ni gjort för kul idag?:)

Melanotan??

Någon mer än jag som läst om nya "drogen" Melanotan, även kallas "barbie drogen"
Den gör så man blir brun tappar hungerkänsla och där med går ner i vikt och sen att man blir kåt utav den.
Man injicerar drogen med en spruta i magen om jag förstått rätt.
Enligt mig låter detta helt underbart! Men vad är det för risker med det? Nånting måste det ju vara eftersom det blivit ett sånt stort tjohej om det.
Personligen kommer jag inte att prova det eftersom jag tycker det är äckel med injictioner och sprutor men är det någon utav er som har testat det??





Home alone

Ensam hemma nu en stund iaf, Joel åkte iväg för att inhandla taccos grejer tills ikväll.
Ush fan va hel depp man blir när det regnar ute :( Känns som hela sommarn kommer vara såhär..

Vad ska man göra en kall dag som denna?
För mig finns det bara ett alternativ, äta god mat och kolla film/serier! Bästa att göra när det är så grått ute eller vad säger ni?:))


Rösta på mig!

Jag blev en av finalisterna i nicole´s Tävling!!! Gå in och rösta på mig är ni gulliga!!


Kul väder...

Nu sitter man här nyduschad och klar ! Vaknade 9 men det blev lite mys i sängen men nu är vi uppe iaf hihi ^^
Kan ju säga att blåbärspajen(rna) blev super goda igår! ;)

Kul att det fortfarade är skit väder ute! :( Jag ville ju gå till stranden ju och åka longboard men så blir det ju inte *SUCK* Någon som är på att göra nånting idag är det bara att höra av sig!

Bara jag som blir taggad på att dra utomland nu när det är sånt härnt jävla väder!! D: Hatar svenska regn sommarn, SOL ska det vara sol sol sol!!!

Ylva tipsar!!
Fick dom här flaskorna i födelsedags present och kan ju säga att det var det bästa shampoo och balsamet jag någonsin har testat! Luktar helt underbart och repererar och ger volym! Kommer verkligen fortsätta använda dom i framtiden!




Sömdagsmys!

Nu står pajen i ungen! :D
Ska kolla ett avsnitt soutpark medans den lagas. Älskling är fortfarande hemma vet inte om han åker ikväll eftersom han ska upp tidigt imorgon, vi får se om jag har tur stannar han hemma med mig ;)

Vad ska ni göra denna duggiga söndagskväll?

Juste.. blåbär :D

Juste glömde att jag(vi) hade plockat blåbär säkert en liter! Mums!
Joel ska iväg ikväll med lite kompisar så det blir cäl blåbärspajs bakning för min del, älskar verkligen det! Blåbärspaj med vaniljsås *MUMS*


SPÖ REGN!

Ush!! Kom just hem från våran jätte mysiga camping resa... Bästa helgen att campa på eller vad tycker ni??
Kan ju säga att vi inte kom hem med något som var torrt utan allt var dyngsurt!

Tur att vi hade värsta lyxtältet med oss med 2 rum och en hall så vi kunde sitta inne i tältet när det regnade(som det gjorde hela tiden!!)
Vi kom dit vi skulle vara och när vi skulle börja grilla började det små dugga lite sen när vi hade ätit klart började det ÖSA ner!!! :(. Så vi satte oss i tältet och drack öl och vin och körde såklart öl spelet, det slutade med att jag fick bada i regnet, jätte kul*NOT*
Vi somnade ganska tidigt eftersom en del av oss blev lite för fulla*Host* Gabbi *host* ;)
Sen på morgon kvisten när jag skulle kolla klockan så tog jag upp mobilen och det bara droppade vatten från den... Så min mobil pajjade också jävla crap!
Aja lite mysigt var det iaf :P

Nu ska jag packa upp och hänga upp allt!


CAMPA!

Nu sitter alla ute i bilen och väntar på mig vi ska ut och campa med gabbi david och valparna vid ett jätte fint natur reservat :) Har med oss massa gott att grilla och madrasser i tältet så det inte blir så hårt att ligga :P

Tack för alla fina kommentarer svarar på alla när jag kommer hem för just nu har jag inte tid:P

Juste fick ett par AS fina Versace solglajjer av mammas kompis som är på besök från Norge :) Kollade upp vad dom kosta och dom låg på 2300, inte dåligt de inte :)
Eftersom det inte går att lägga in bilder från kameran så ar jag bilder med mobilen så ni får se hur vi haft det :)
Puss alla!

Mamma och pappa :)

Är hemma hos min mamma och pappa nu, just nu sitter jag och är osocial och bloggar dom andra sitter ute och dricker och ska snart börja grilla :) Grillning och alkohol is the shit eller hur ? :)

Känns skönt och avslappnande att vara här, jag vill också ha ett hus :( Fast det kommer iaf inom 1 år!

Nej nu ska jag grilla!!

Mamma och pappa



Hemma bäst :)

Kom hem för en stund sedan, gissa vad det va inge fel på mig den här gången :D haha så sjukt skönt att inte äta en pencilin kur till!

Efter jag vart hos läkarn och apoteket hade jag ca 1 och en halv timme tills tåget gick så jag gick till banken och växlade mina Norska pengar till Svenska sedan blev det sola solarium, har blivit sjukt blek på sista tiden :(
Sen gick jag till ett loppis och köpte rökelser och en "ljusboll" eller vad man ska kalla det, en lampa iaf, sen en jätte fin lykta som man kan ha på balkongen har redan 6 stycken haha och sen 2 rosa ljus hållare.
Jag älskar verkligen lampor och ljus hållare osv, har hela lägenheten full!
Så kan säga att det går åt ganska mycket värme ljus här hemma :D

Nu ska jag städa lite hemma, orkar inte ta disken men allt annat kan jag göra! HATAR verkligen att diska! Det är verklign mitt hat göra! Kan göra vad som hellst annat, skura toaletten damsuga, tvätta och vika kläder men diska, NEJ USH BLÄ! Är nog lite jobb skadad. Jobbade med att diska för några år sedan och sedan dess verkligen hatat det. Jag kan skippa att äta för jag vet att man måste diska det sen haha :P

Vad är era hat sysslor hemma?

Tävling!

Jag är med och tävlar i en jätte fin tävling hos Nicole Gå in och tävla du med!
Man kan vinna ett par färgade linser eller ett clipon set! Helt perfekt ju!

Lite pic´s

Aja nu sitter jag iaf med pressad citron i håret, hopaps det inte ramlar av :P Men sååå slitet kan det väl inte bli har ju lixom aldrig färgat det.

Laddade in bilder från mobilen, shit va kass mobil kamera jag har :( Men nu är det ju så att det inte går och ladda in bilder från kameran så vi kör på det här ett tag då :P


Väx hår VÄX! Just nu går det inte att fixa någon frilla det är bara halvlångt och fluffigt:P


Känns som det blir lite mindre sol den här veckan :(


Bild från peace and love, syskonen i tältet :)

Åhh misseungens fejja är typ lika stort som mitt öga, snart får vi misseungar :D

Kaffe och citron :D

Godmorgon bloggen! ;D
Länge sedan jag gjorde ett morgon inlägg faktiskt, men gick upp extra tidigt idag för att vara säker på att jag åker till läkarn haha.

Någon som har något tips om man är mörkblond och vill bli lite ljusare? Är lite trött på mitt råttfärgade hår :P Men jag vill hellst inte färga det. Läste något om citron, någon som testat det? Tror jag ska testa det idag faktiskt. Det kan ju slita lite men jag har ju aldirg färgat mitt "nya" hår, sen jag rakade av det och nu har det ju växt tillbaka :)


Serier :D

Bara jag som ÄLSKAR serier? Har kollat på sjukt många det senaste åren/året och då menar jag alla säsongerna :)

T.ex :
House
Southpark
Vänner
cleveland show
prison break
Heroes
Super size vs. Super skinny
Family guy
How i met your moter
American dad
Simpsons
Futurama
Scrubs
Two and a half men
Sex and the city
Dexter

Ja och säkert några fler....
Någon som har tipps på bra serier får gärna länmna en liten kommentar :)

Favoriten är fortfarande vänner ! :D

Kryp och andra äckliga djur...

USH! Juste fick ett jäcla geting stick igår under foten(ja jag klev på den..) ONT kan jag säga! Kunde inte gå stå på några timmar och verkligten inte skejta buhu :( Men idag är det bättre.

Bara jag som tycker man ska utrotningshota fästingar, myggor och getingar? Äckliga djur!!!!


Godmorgon??

Ush vaknade sent idag, inte såhär sent men halv fucking 1.. ush men sov inte på hela natten heller så det kanske va det. också. Så det blev inge läkar besök idag kan jag ju säga! Har varit helt trasig.

Fick en kommentar om min " dermal anchor " (min piercing vid kindbenet om ni lagt märke till den)

Den är lite inveklad så visar på bild hur man får dit den :)


Så ser det alltså ut :)

ush...

Kul att man kan sova när man ska upp halv 7 för att ta sig till sjukan... nej.. va fan ska man göra? Skita i att sova och bara dygna eller försöka åter igen? har ju försökt sen klockan halv fucking 12... Nä ush...

Lite pic´s från Joels mobil...

Jag och "Is" som kommer från oss som lillebror fått, så söt kattunge!

(ursäkta skabbet, osminkad och klar för 4ra timmars bilresa till borlänge)

Här myser vi i soffan :)

Våran misse som snart skall ha kattungar. någon som är intresserad? :)

Haha mycket djur det blev nu :P Här är lillebrors tama igelkott :)

Jag för några dagar sedan, sjuuukt söt! (misseungen alltså ;) )

 


Blä idag

Ush blä för idag....

idag har det inte hänt mycket...

Blev hem skjutsad av david vid 12. Älskling åkte på möte jag kollade på super size vs. super skinny tills han kom hem. Sen somnade vi vid 6-7 kanske, i soffan, och vaknade nu...
Bakis kanske?:P

Imorgon blir det andra tag :)

Hade iaf en awesome födelsedag igår. Kom massa folk hit och fikade och gav mig massa presenter ;P
Fick massa fina roséer champanj osv.
Sen på kvällen åkte jag och joel hem till gabbi och david och körde öl spelet med 500 kronors champanj och aa blev tok fulla hela bunten. Kan ju säga att bilderna där i från är helt hemska på oss alla! Shit va ful man är när man är full!!
Hade jäkligt trevligt iaf! Nu ska jag och Juuuel brie och kex  (INGET jävla vin idag)

Höööres


Jahapp...

Nu va man 20 då. Känns inte så annolunda faktiskt.. eller?.. loggade in på facebook och glömmde att folk ser när man fyller år och hade typ 50 grattis mail, suck :P

Nu ska vi åka och handla och ja gå på systemet :)


Rösta!

Hade inget för mig så jag gjorde en sko :D
Rösta på den vettja !
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Blueberry Cupcakes

Kom just hem har plockat blåbär till mina cupcakes jag ska göra men till min stora förvåning(eller inte) så hade vi inte muffins formar hemma.. jävla fa-an.... Största problemet med att bo i ingenstans.. Får väl gå till "affären" och kolla om dom har men det tvekar jag på...


Nåväl det fixar sig annars hets bakar jag imorgon bitti ;)


Storhandel!

Nu har vi varit på Willys och storhandlat inför imorgon, då jag har födelsedagsfika hemma hos mig. För första gången i eget boende faktisk hehe, stor man börjar bli ;)

Jag ska göra cupcakes och joel ska göra tårta snart ska bara städa upp lite !
Om ni vill svänga förbi säg till innan bara :D

Pussss

kul?

Bara jag som tycker denna är skön ? :D


uppe med sen tuppen!

Nu har vi äntligen gått upp eller ja för en halvtimme sedan men jag har satt på kaffe och vattnat alla blommor och det är inte några det :P
Älskling står och diskar monster disk och snart ska vi åka och handla :)
Jag ska baka massa cupcakes tills imorgon och en kladdkaka hade jag tänkt, Joel ska baka min favvo tårta till mig :) Jordgubb och vanilj tårta!! MUMS!

Så idag blir det bara städ och bak dag imorgon fyller jag år, (!!!)

Höres senare känns som det kommer komma upp lite roligare grejer på bloggen nu som varit rätt död ett tag, mår antagligen bättre och blir därför mer peppad :)

Puss alla

nej fy fylla år... : (

Fan bara jag som får åldersnojja vid 20års ålder?`??
Har inte riktigt nått till mig att jag fyller 20 på måndag. Inte längre tonåring utan vuxen... Nej fyy. jag ska börja fylla bakåt istället. Så jag fyller 18 på måndag och nästa år 17 då kan jag stanna där. Skulle inte banga på att vara 17 forever !





Här var jag 17, rätt gulli faktiskt ;)



Det går dåligt nu..

Det går dåligt med bloggen just nu :/ Datorn är cp så jag kan inte föra över nya bilder längre. Jävla skit!

IAF..... Vi var ju och badade igår, jag brukar vara en riktig badkruka men det var riktigt varmt i vattnet faktiskt! Sen låg vi i solen och pratade om att det är riktigt tråkigt att sola. Joel tyckte tvärt om men jag och Kimme blir för rastlösa (dampbarn?) Sen gick vi hem igen.
Då kom Linus över en sväng och sa hej och kolla nya boendet.

Nu kaffe sen väcka Joel igen för 5 gången ;)

Suck...

Skulle lägga in bilder från idag osv så funkar det inte att lägga över dom? :s.. Ska försöka fixa problemet sen.
Snart kommre Kimmy över och vi ska gå och bada vid någon sjö i närheten. Eller ja han ska bada jag ska ligga och sola hehe, badkrukan ;)
Igår va iaf jätte mysigt. Var ju på Green festival i stan.
Köpte en lång jeans shorta och ansiktskrämer och lite sånt. Drack rosé i solen och tog det lugnt, helt underbart :)
Sen blev det en drink på en bar där mamma och pappas kompis jobba, hon bjöd på dricka och en crépes eller hur det stavas, dom va super goda :)

Sen hem och försöka sova, somnade kanske 4-5 suck... Nåväl i kväll är det 60-tals fest imorgon fest med gabbi david och lite folk söndag BAKIS Måndag 20 år.... Shit vadå jag 20 nää jag börjar fylla neråt igen 18 fyller jag iår ;)

Packad(t) och klar ;)

Nu har jag packat allt inför ikväll. packade 2 olika fest outfits ifall jag ångrar mig och 2 olika klackskor ;D
Ska åka till blunda strax och fira mamma och hjälpa inför ikväll. Kommer bli kul tror jag :)
Tog såklart med rosé och annat mums till förfesten i bilen påväg till stan :) hehe


*tjockis*
(bilder från fest resan till malta)


MEN ikväll blir det feeeest! Någon mer som ska till kungsan vid 18.tiden ikväll? :D

Här är också en...

Här är också en hel grymm låt med en Norsk kille(fast på Engelska) fast bra iaf :)

Haha här en av sveriges "kändaste" hiphopare och en av Norges som "battlar" Lyssna den är kul :P

 


Undrar ??

Vad lyssnar ni på för musik? Det finns ju så mycket bra och dåligt.
Jag tycker det går i perioder det gör det iaf för mig. Just nu är jag mycket inne på norsk hiphop. Norsk hiphop är grymmt mycket bättre en Svensk hiphop då Norska får med ett "floo" i sina låtar och svenska är mer utrycksfullt. Ähh svårt att förklara :P
Engelska är också ett bra språk för det når ju fram till dom flesta men känns mer "personligt" med språket i landet man bor i(Norska i mitt fall också) ;)

Jag älskar hiphop och har skrivit en hel del låtar själv(på Svenska, Engelska dåra) Har inte vågat på mig Norska än hehe, är man halvnorsk så är man ;)

Ska försöka skaffa mig mod att lägga upp någon låg jag gjort på bloggen men det lär nog ta ett tag vi får se :) Håller på med en låt just nu som jag tror blir bra :)

Här en en snybbe som blivit utsedd till en av norges bästa rappare, videon suger och låten är på engelska men tycker den är bra :)

 


Godmorgon alla :)

Blev en sen morgon idag men det gööör ingenting :) Jag skall strax göra mitt morgon kaffe och sola lite på balkongen innan jag beger mig mot björnlunda och sedan stockholm på festival och fest med mamma som fyller år idag, Grattis :)

NU KAFFE! <3

Grillning! + Mammi <3

Nu bär det av ut mot grinningen! Har fixat massa och förberätt tror det kommer vara jätte mys hoppas bara inte myggen äter upp oss :S


Imorgon fyller mammi år så ska ge henne en liten "skönhets behandling" innan vi ska ut och parta :)

Så mammi om du ser dethär så får du presentkort hos moi på:
Ansikts massage
Ansikts skrubb
Ansiktsmask och moistriser mask
Färgning av ögonbryn och ögonfransar

Puss på dig mammi you are the fucking best <3


Ett par år sedan but you still look freaking good <3

SEEEEEGO DAG!

Har just vart inne i Gnesta och handlat grill mat, jag och Joel hittade ett jätte gulligt vindskydd när vi va ute och plocka blåbär, ganska nära där vi bor så vi tänkte köra en liten grillning där ikväll, myspys! :)
Köpte en flaska rosé också som vi kan ha till :) Älskar verkligen rosé till grill mat alla andra kör på öl men det känns som öl är för "mättande" på något sätt.. Nåväl jag tar iaf med mig kameran kommer väl upp bilder senare(Imorgon) PUSS


MUMS!
Bara jag som verkligen ÄLSKAR grillningar på sommarn?:D

El Stockholmo idag eller?

Blev inte så mycket skrivet igår heller haha :P
Vi åkte iaf hem med Julian sen åkte han med 10 tåget då satte vi på filmen snakes on a plane, kan möjligtvis vara den sämsta filmen som någonsin gjorts, någonsing. Joel somnade fast jag kollade klart på den. Sen blev det ett par avsnitt av how i meet your mother innan sängen.

Idag blir det stan, funderar på att inte ta med mig brädan men det lär ju inte hända. Men vill ju testa mina nya högklackisar ju och det går inte ihop med longboard haha :P Vi får se lutar mer åt brädan faktiskt.
Sen blir det en fika med Henke om jag har tur. Skulle igentligen träffat han igår men det blev inge stan igår så vi hoppas på idag :)

Nu ska jag sätta på lite kaffe :)



SOL = INGEN DATOR!

Sov rätt kasst inatt, vi tältade ju. Sen vaknade jag klockan 5 imorse när joel skulle iväg. Sen hängde jag lite hemma sen åkte jag julian och egil ner till gnesta tog det lugnt och solade i parken sen åkte jag hem till mina föräldrar badade i poolen och sen blev det bara tv och vatten melon skall strax åka hem till mölnbo :)


Trööööttttt

Blev en mysig dag på stranden igår sen åkte jag och Joel hem till mamma och pappa och tog det lugnt och sov typ. Joel åkte tidigt i morse och jag vaknade runt 10 och väckte lillbror så vi harkollat animal planet tills nu, för hans polare kom så nu sitter dom och data nördar. Ska väl hem snart och städa och fixa lite. :)


Nu kaffe! :D


Stranden!

Nu blir det stranden med mamma och pappa och lillebror :)
YEEY!

HAHA bilderna från festen = FULA!

Shit kollade igenom bilderna från festen nu och herregud va fula bilder! Nä när man är full passar man sig inte alls på fotto!! USH haha men här kommer ett gäng iaf, bara för jag bjuder på mig själv;)


Lill bryggan där folk badade

Jag satt och kollade på och drack shots haha

André hittade världens minsta groda, naaw :)

Visst ser det mysigt ut? :D

Musiken :)

*untiss unntiss*

Oj va jag hade kul åt den här bilden, joel tyckte den va as ball men va fan jag kollar ju i kors?! haha Finns det någon som blir snygg på kort på fyllan??

André och Alex

Joel och jag... nej vadå jag onykter?...pffft ;)

lite folk :) Aja helt okej kväll faktiskt :)



konstiga tider..

Vaknade nyss?? Har fått konstiga sov och gå upp tider. Somnade vid 5 och vaknade halv 11. Nåja kunde varit värre känner folk som sover till 2 ?!

När jag va 14 så gick jag och la mig klockan 6 på morgonen och gick upp 6 på kvällen. Helt skevt.

Jaja, Joel drog just in till stan och lämnade mig ensam här hemma, vad ska man göra? Blir nog en tripp till gnesta med brädan och sedan åker jag nog till b-lunda. Vi får se mina dagar har en lätt tendes att ändra sig ;)
Annars om något är up for it så är jag helt på, på stranden! Hör av er!


Snart kattungar igen, myyysigt!:)

Förlåt för dålig uppdatering!

Sorry för dålig uppdatering och inga bilder men har varit några hårda dagar och har inte mått bäst. Imorgon ska det bli ändring på det!!

Så från och med imorgon blir bloggen kul igen haha :P


BTW! Så får vi kattungar snart igen. Skulle tippa på någon månad :D

Första smultronet

Idag har varit en riktig seg dag! Har velat göra något men inte haft ork. Vi gick och köpte en varsin glass förut och påvägen hem plockade joel ett smultron till mig, det första denna sommarn. Vi delade på det :)

Nu ska vi ut och plocka blåbär och göra paj :) Känns som det blir  en vääääldigt lugn hemma kväll idag.
På måndag får vi besök från norge också, det ska bli kul :)
Ska åka dit e augusti antagligen, skulle vilja åka tidigare men joel har massa tjaffs som han måste göra. nåväl nu ut och plocka bär!

ojsan ^^

vaknade med välförtjänt huvudvärk men det var det värt. Hade faktiskt roligare en vad jag trode. Nu är det mysdag framför hopw i met your mother! Bilder kommer upp senare idag om jag orkar ;)


Fylleinlägg,,,,

haha minnet är lite suddigt men kul var det

Sol = ingen dator

Vaknade tidigt dator tv sen hämtade min moster upp mig och åkte hem till dom. Dom har en fet pool och fet utomhus bastu = NAAAJS! :)

kom dit åt lunch hoppade stutsmatte med lillebror och sedan blev det lite stek vid poolen sedan stek i bastun med kusinen :)
Sen åkte vi och åt på en ny sushi resturang i Gnesta, helt okej sushi faktiskt. Kusin är snäll och bjöd :)

Nu ska jag vila lite sedan blir det rave/fest vid någon sjö :)

Orkar inte blogga mer sorry haha

Trött och ont mensvärk :(

Ush har fortfarande sjukt ont och är så jävla trött :(
det resulterade med en hemma dag idag och bara mys. Helt okej tycker jag :)
Imorgon ska jag nog åka till min kusin och sola och bada vid hennes pool, awesome! Om det är fint väder vill säga, that i hope!

Händer annars då? Helgen någon? Fest? :D

Ojsan då

Kom just på att jag inte uppdaterat idag. Sorry..
Vaknade med värdens jävligaste mensvärk! USH! Så jag och Älskling låg kvar i sängen typ en och en halv timme. Han hämtade värktabetter till mig och vatten och gjorde te och värmde värme kudde så tillslut efter blod svett och tårar(HAHA) Kom jag mig upp! Joel bar mig till tv/datorn så har vi kollat på serier hela morgonen druckit te och bara tagit det lugnt. Skulle egentligen till stranden men en hemma dag är fine för mig :)

Nu gör Joel mat till mig ;D Ska väl försöka pallra mig dit och hjälpa lite, kanske ;P

Juste vad tyckte alla om Pissies nya låt? haha säger jag bara. That girl can´t sing fo shit daaawg.

Hörs senare!


"Jag måste bara säga att jag har MENSVÄRK"

Chailatte<3

Har precis kollat på requiem for a dream, riktigt tung men bra film!
Nu sitter jag och drickar chailatte jag gjort till mig och älskling ska väl kolla på lite how i met your mother sen. har sett 1 season idag haha nörd :P

Ush har haft riktigt ont i huvudet i 4ra dagar nu that sux! Någon som har nått tipps?



Jordgubbar!!!

Nånting som verkligen är ett måste på sommarn är: Jordgubbar! Så jävla gott och det passar till ALLT!
Stranden, Festen, hemma kväll på stan ja allt! :D

Har ätit sjuka mängder jordgubbar i sommar och nu ska det ätas fler!!


Haha Haha

Har läst lite gay bloggar ett tag nu och insåg att det faktiskt inte finns några flat bloggar. Why? Anyhow så sökte jag på det så kom jag fram till en sida med en tjej som va flata och feminist. Då kom jag på, ingen läser ju den här skiten! Kollade runt på lite mer Flat bloggar men alla är ju feminiser?? W0ot? Måste man vara feminist i dagen samhälle för att vara lebb? Man kan väl vara flata och inte feminist? Nää förstår inte.. 0.O

Jag HATAR feminister, lika löner osv osv. Det är inte jämnställt när vi tjejer får enklare tester på att komma in på olika jobb och utbildningar. Lika ska fan mig vara lika också! Om man vill vara brandman eller något i den stilen måste man ju palla med lika mycket som killarna annars är det väl dom som får göra det som är 'lite' jobbigare.
Vi är ju byggda på olika sett. Killar är större(i dom flesta fall;)

Tycker feminister fått för lite K*k ;)


Puss på er

How i met your mother vs. Friends

Har laddat ner serien, How i met your mother och insåg att det är "2000-talets vänner". Det är ju nästan exakt samma fast olika om ni förstår. Vännder kommer ju självklart vara bäst, Alltid! Men How i met your mother är nästan samma nivå. Hiss på den säger jag bara!


Friends
vs.
How i met your mother

Vad tycker ni? :)

Today is going to be...

Kom Just hem från södetälje, inte så svenskt längre kan jag säga... Ush... Tattarstad.. Anyhow dom på sjukhuset sa att jag skulle få starkare smärtstillande och se om det blev bättre för nu vill jag ju röra handen så lite som möjligt eftersom det gör så jävla ont.. Får hoppas på bättring snart då.

Sen när vi skulle till tåget träffade vi Linus som var på lunch, har saknat honom var ett tag sedan vi hängde! För något år sedan träffades vi nästan varje dag, eller inte bara vi massa fler också men saknar den tiden :) Vi bara krökade och sket i allt :P
Sen handlade vi lite på willys och sen åkte vi hem och här är vi nu :P


Vill utomlands :(

Sjukan igen...

Skall strax bege mig mot tåget och åka till södertälje sjukhus. Jävla hand... :(
Sen om det blir fint väder blir det nog att gå till sjön och hänga idag! Vill ligga och sola jätte länge och bli helt varm(Love it!)
Annars då? Jo är super mege trött! Vill egentligen bara gå och lägga mig igen!

Ush...

Ush förlåt för dålig update men det har varit en riktigt dålig dag idag.
Jag har astma och dom senaste dagarna har jag fått mer och mer känningar och dom 2 senaste nätterna har jag knappt kunnat andas så jag åkte till läkarn idag och dom sa att det inte var någon bra idée alls att ha katt och hund hemma eftersom jag redan tyckte att det kändes dåligt med katten.
Så jag var tvungen att lämna tillbaka Gucci idag eftersom det inte funkade :(
Jätte synd tycker jag men hon ska få komma till ett annat bra hem hos en kille i björnlunda så det är inte så jätte lågnt bort iaf.
Men det är så det är. Shit happens... För mig hela tiden känns det som. Jag har så otroligt massa med otur hela tiden.

Nåväl imorgon ska jag till läkarn med min hand(longboard accident) för den verkar inte vilja bli bättre. Har fortfarande jätte ont när jag rör på den och kan inte knyta handen helt...

Aja denna dag verkligen sux!!

Muntra upp mig!

lan med missen ^^

Här sitter vi och chillar ;D


Jag sover, missen bloggar.
Jag bloggar, missen sover ;)

Tipps!


Har SJUKT mycke smycken örhängen osv.. Och nästan alla är märket: Snö Of Sweden. Jag ÄLSKAR verkligen det märket dom gör så oootroligt fina smycken!
Ett tipps till er smyckes nördar ;)



Jag va bara tvungen ;)

Ring fingret var brutet på 3 ställen och helt ur led och lillfingret va brutet på ett ställe och massa små sprickor i hand och knogar :)



Sånt som händer när man åker som en galning på brädan, låt inte bilderna skrämma er från att börja :)

LONGBOARD!!!

Ville bara säga att jag verkligen älskar känslan av att åka longboard och glida från på stadens betong!

Ni vet hur det ser ut när men surfar? Det ser ju för härligt ut? Precis så känns det fast mycket bättre! Älskar känslan av både fart och "glidet" !
Om ni inte testat gör det! Om ni vill ha hjälp att börja så tveka inte att höra av er! :D


PURE LOVE!

Extrem sporter har alltid varit en favorit för mig! När jag var liten höll jag på med klättring. Både på vägg och utomhus. Vunnit massa tävlingar och var bäst i min åldersgrupp i länet jag bodde i då ;)

Sen har jag både jobbat och spelat paintball. Det är verkligen så kul! Kanske inte att jobba men att spela! Synd att mitt lag bröt upp :( Det är ju så otroligt dyrt bara, men när jag jobba och spela så blev vi sponsrade av massa företag så då kostade det inte ;)




Mer tävlingar :)

Jag är med och tävlar om en till goodiebag hos Therese!
Vill du också vara med och tävla? klicka på länken och ta en titt va den inehåller för godsaker :D

Lite pic´s från idag

Hej igen! Har haft en helt okej dag idag, eller ja den va jätte bra det är bara jag som vart på sånt konstigt humör :P Men vi gjorde massor! Åkte ut till en stor gård i Nyköping som har hur mycket olika djur som hellst och hälsade på kossor och kalvar, kaniner och olika sorters fåglar, ankor och hästar och fästingar :(
Min lilla bebis fick en fästing som inte riktigt ville "släppa". Så det är en liten liten "bit" kvar men eftersom vi har pillat så mycket är det helt svullet runt om :( Ska vänta tills Gabbi kommer så får hon hjälpa mig att få bort den!


Iväntan på att David och gabbi ska hämta upp oss :) (nej håret är inte fettigt bara nyduschat och blött)


Joel och Gucci busar lite, fast Gucci ser bara trött ut...


SamSam spanar in kaninisarna


David, Gabbi och jag
Hundar: Filippa, Sam och Gucci ;)

Har sitter vi och myser i gräset
(jag och Gabbi på bild)

Myspys i solen(skuggan)

Söt Sami!!

Avslutar med denna! Syskonen busar(som vanligt)

Nu ska jag skura badrummet! Seeee Yaaaa LATER!


Katt vs. Valp


Så söta. Fast Missen är fortfarande lite rädd. Plus att hon är med kattungar då blir hon lite mer vaksam. Men tror dom kommer bli bättre polare när dom fått vänja sig lite mer :)

Nu bär det av!!!

Nu bär det av mot nyköping med David Gabbi Joel och valparna ska bli väldigt kul! :)

Lägger upp bilder sen när jag kommer hem, ha en fin dag så länge!!

Märgben!

Alla ni som har/haft hund vet hur JÄVLA jobbigt det är när dom äter upp möblerna! Man blir galen!
Märjben är BÄSTA lösningen. Valpar och vuxna hundar knager och tuggar bara på möbler för dom behöver få ut sigg "tuggbigär". Om man tillexempel ger dom ett märgben så stillar man tuggbigäret, i mitt fall hos valpen så slitter man köpa nya möbler varje månad ;)

Just a tip för er hundägare :)


(lägg en tidning under, blir jätte kladdigt!)

Glömm inte att rösta!

Glömm inte att rösta på mig i veckans blogg hos Denise ! Några sekunder av din datatid kan du väl ge mig?? Släng in en röst och sen kommenterar du här att du röstat!
Vinner jag får alla som röstat på mig en länkning :)

Kram på er!


Taggar inför dagen ^^

Om jag är trött på morgonen( som jag alltid är) så brukar jag alltid lyssna på hög och taggande musik, Dagens låt är denna:



Vad brukar ni göra för att piggna till på morgonen?:)

Tävling!

Är med i en jätte mysig tävling hos Nicole Om en söt hello kitty goodiebag! Hoppas jag vinner!


Dåligt väder??!

Gucci vaknade bara 2 gånger inatt. En gång kissade hon på sig den andra hann jag ut.
Sen klockan 07.00 var det bara att gå upp! Hon är min egna lilla väckarklocka ;) Fast när i kom in igen och hon hade ätit så gick hon direkt och lade sig igen ?? Så jag gjorde det samma så sov vi till kanske halv 10 sen ville hon gå ut igen.

Så nu sitter jag här med min morgonlatte med kanel på och funderar på vad som ska hända idag då. Vi skulle åka till en "cowboyransh"(stavas?) med valparna och låta dom hälsa på djuren och sånt. Bra att lära dom det men vädret verkar ju suga så det blir nog inte så idag....

Nåväl jag kommer väl på något antar jag ;)


Bjuder på denna ;)

Maränger!


Söta <3

Klara! Blev sjuuukt smaskiga! Så bara så ni vet, Nattbakning blir alltid bäst!

Hahaha

Är det bara jag som får flippen och börgar göra maränger klockan 22.00 på kvällen? Haha.. fast just nu står Älskling och vispar lite för min hand pallade inte så mycket och det måste vispas en hel del.

Nåja lägger väl upp bilder på resultatet när dom är klara :)


Nu kissade Gucci på sig så Joel sprang ut med henne....


Blow this ;)

Shit är helt sliten efter denna stekheta dag!

Gjorde middag till mig och joel förut det blev: Kikärts, majs och chili och vitlök biffar med ris och hemmagjord brunsås. Låter kanske inte som det godaste men man kan ju inte äta favorit mat varje dag eller vad säger ni?;) Plus att det är nyttigt :)

Nu ska vi kolla på filmen "Blow" , vi får se hur många avbrott Gucci gör just nu sover hon så sött :)

Google bild men mina såg precis ut sådär nästan, mina såg liite godare ut ;)

USH!!!

Måste bara DISSA den här låten ganska hårt!!


En av dom sämsta låtarna jag hört faktiskt! Sen är ju min "idol" kissie med också det gör ju låten "myyyycket" bättre ;)

Pissie, u don´t have it!

Lugn dag med folk och djur jag gillar ;)

Nu har man inte skrivit något på hela dagen men så blir det ibland ;) Vi har iaf kollat på film sen varit ute med gucci massor hon har lekt och dragit sönder mina byxor haha.

Jag och kusin gick också en prommis ner till stranden träffade Mirai + familj sedan blev det ännu en tripp till Abbes och kusin köpte glass, Så jävla gott med glass i det varma vädret fast jag höll mig faktiskt känns som jag ätit lite för mycket godis/glass och snusk på senaste tiden och på det att man inte tränat heller så nu sitter man och fettar igen haha ;)

Finns fler bilder på Kusins sida men här är iaf 2 stycken från då vi va ute och lekte.


Glad hund !

Busig hund :)

Utan mjölk :(

Har fortfarande inte druckit mitt morgon kaffe och har så förbannat ont i huvudet! Joel gick precis upp så han kan ta hand om gucci medans jag är och handlar.
Shit va killar är omöjliga på morgonen, helt sick! Var tvungen att skälla på joel så han gick upp så jag skulle få duscha. Han total vägrar... Ush

Om någon säger till mig att gå upp gör jag det på en gång! Upp och hoppa säger jag bara!!



Nu ska jag ta på mig en tröja sedan bär det av till att handla mjölk !!

Kusin vitamin!

Att gå och lägga sig halv 4ra med en liten valp är ett stort  Nej! Gick och lade oss vid 4 då hade hon nyss varit ute sen vaknade hon vid halv 7 och ville ut så då sprang jag ut med henne en snabbis sen fick hon mat och kissade på golvet då blev det springa ut igen. Och nu är vi hemma igen haha. jadu det där med valp är nog jobbigare en en bebis vill jag säga! Bra övning för framtiden! ;)

Skall strax gå till affären och köpa mjölk så jag kan göra kaffe!! Sen kommer Tuva idag vi ska gå i skogen och äta melon och jordgubbar *mums* och myspys ;)

Fegis katten..

När David och Gabbi kom med Valparna så hoppade katten ner för balkongen nu kom den tillbaka och hälsade på Gucci men katten va jätte fånig och rädd och reste ragg och ville inte hälsa så den ligger uppe på soffan och håller koll där inteGucci kan få tag i henne:P

Hoppas dom blir polers snart :) Får ju snart katt ungar också unda hur det går haha...


Prommis

Vi var precis ute med Gucci för första gången helt själva sen efter hon kom hem och gissa vad som hände*?! Vi blev utelåsta!! Ojoj fick lite panik satt utan nycklar till ytterdörren med en liten valp. Shit så joel sprang runt och försökte kolla om det var öppet någonstans men det var det inte!

Tillslut hittade joel en dörr som var öppen till källaren och kom upp och öppnade dörren innifrån, Vilken tur!! Annars hade vi fått sova ute inatt, Haha :)


BILD EXPLOTION!!

Bilder från dagarna i Borlänge och peace and love festivalen :)


Kön till första insläppet

Hoffmaistro :)

Lillebror, the working guy ;) Tog en paus med resten av familjen i grästet när vi kollade på hoffmaistro

Här blev det väl mest häng, vid graff väggarna ;)

Denn var en av mina favvosar :) Nånting ni kanske inte visste är att jag älskar graffiti och har ävan hållt på och målat själv :)

Jag med biran ;)

Riktigt fräsha :)

Me igen..

Kärlek och konsert <3

The Kooks! Lätt bästa spelningen!

Älskling ;)

Jag bland snusket, Fettet bjuder jag på ;)

Vitalic, good shit! Dansade gärnet!

Testade lite peruker :D

Hälsade på Moa som jobbade med Henna tattueringar. Det är sånt man målar på kroppen så sitter dom i några veckor :) Moa gjorde en på mig :)

Hälsade på Egil(lillebror) som jobbade på, 18 timmars pass är inget att leka med.

Kollade lite på Kent också

Jag och lillebror. Lika? näee

klockan 03.00 innan arbetspasset(som jag sket i ;) ) Satt och försökte nyktra till efter en heldags supande.

Så jävla varmt! Bara SOL!
( Älskling på bild )

Ligger och försöker nyktra till i tältet ;D

Bästaste ungen i hela världen :D Älskar dig!

Lägger tyvärr inte upp så många fest bilder bara för man ser ju så jävla "fin" ut då eller vad tycker ni? är ni snygga på fyllan ? ;)


HEMMAAAA!!!!

Nu är vi hemma har packat upp alla grejer och städat. Bil resan va så JÄVLA jobbig :(

Nu har vi david och gabbi på besök och gissa vad som hade med sig? :)

GUCCI! Nu är hon våran på riktigt nu ska hon bo här med oss:)

Oss= Jag Joel katten(som är med barn) Vi kommer ha så kul ihop lilla familjen :)

Börjar dra sig mot ett slut...

Idag åker vi hem! Festivalen fortsätter men utan oss dårå. För jag får hem min hund idag och mamma och pappa skulle tydligen på någon stor MC träff och alla andra har lessnat på festivalen haha.

Somnade halv 12 igår men vaknade när lillebor kom och hade slutat jobba så vi snackade lite och sen somnade vi om igen...

Blev väckt 3 gånger av mamma magne och tillslut av pappa som tjatade på att vi skulle "upp och hoppa och börja packa".. Tillslut kom vi upp och började packa, är inte klara än....


Men en rolig grej är iaf att jag får hem min Gucci idag och det ska verkligen bli toppen! Och på måndag ska vi åka till nyköping och hälsa på en gård med massa djur och sånt, med valparna alltså. Viktigt att dom vänjer sig med andra djur så dom inte blir aggresvia osv. Nu ska jag lägga mig i stek heta solen ett tag!! Bloggar seeeeenare :) Pusss

Fest och fylla

Hello igen!
Nu är joel iväg med magne till att köpa thai mat sen bär det nog av mot festivalområdet igen, eller kanske inte vi får se.. har det ju så bra här i huset vi bor i eller ja vi tältar ju utanför men med en fet madrass i tältet så det är bara mysigt:)

Shit vilken bild bomb det kommer bli sen när jag kommer hem imorgon haha jag har inte ens hunnit kolla på alla bilder. Det är nog roligast att göra sen när man lägger in dom på datan ;)

Så vad gör alla denna fredag? :D


Bilden är verkligen heeemsk men man måste ju bjuda på sig själv? :) Full på nivå22 förra sommarn :)

Juuuste!

Igår innan vi skulle gå på Vitalic jag och Joel drack vi massa öl för man fick inte gå in med det på festival området så det slutade med att vi blev lite runda om fötterna men det gjorde inget för det var bara roligare att dansa då ;)


Har fortfarande ont i handen måste nog till läkarn när jag kommer hem :(

See Yaaa Soon!

Sliteeen! Hur mår ni idag då? Jag är så jävla tok sliten! Såg en massa bra band igår, såg hoffmaistro, the kooks, vitalic, kent och massa fler som jag inte orkar skriva haha. Sen skulle vi jobba en sväng efter som "security" Men Älskling hade så ont så vi sket i det och drog hem och hängde med Egil(lillebror) För han hade precis slutat jobba, klockan va typ 04.30 när vi kom hem sen blev man ju klart väckt imorse av ett gäng människor fast sen blev det frukost på sängen också det gillar vi :D

Har åkt massa longboard idag också fast jag va så jävla trött i fötterna. Alla fulla festivalarer sprang fram och fråga om dom fick prova, typ 5 pers eller nått. Dom kanske ville ragga men det skiter jag i ;) NO BODY TUCH MY LONG FUCKKING BOARD!!

Nu ska jag ta det lugnt i solen en stund sedan blir det nog dra ut med brädan igen

Borlänge = Shyssta vägar, backar!


GUCCI!

Längtar så grymmt mycket att komma hem och få hem Gucci(valpen) Vi kommer bli bästa teamet tror jag, hon får skydda mig från alla äckliga *host* mörka människor*host* ;)


Bästa Bästa!

Shit va trött jag är.. Kanske ska sova någon timme till innan man börjar festa?:P


Bilresan...?


Bilresan gick föresten bra! jag som brukar bli så jätta åk sjuk men vi slog på en film på laptopen sen somnade jag och vaknade en halvtimme innan vi va framme. Så satte mig och drack öl tills vi va framme haha.

En annan grej att jag kom fram till att jag inte kommer äta den där äckliga festival maten så jag kör på natur diet shake, om ni vet va det är. En måltidsersättare iaf. Då kan man gå på festival dricka och ha kul och gå ner i vikt hur bra är inte det ? :D


Feeest!

Blev inte så mycket bloggning innan vi åkte för det var sån stress HELA dagen!  Men nu är vi här bor 100 meter från festival ingången. Kom ganska sent igår så det blev bara slå upp tältet och ta det lugnt :)
Men idag blir det festivala gärnet! :D
Kom gärna fram och hälsa om ni ser mig, bara kul!! :D

Hörs senare!