VA FAN!!!!#)%&/()(/&%

VA tror ni jag gör om inte missar tåget??!! fan i helvete blir så jävla förbannad hade ju gått upp tidigt och allt. Klart som fan det ska skita sig och nästa tåg går inte försn halv fucking 1 för man bor ju i mölnbo. Fan va pisst jag blir :(

Aja skiter väl antagligen att dra in idag känns inte som någon idé. Gör det någon annan dag när jag hinner med tåget? Ush på mig fy fan va klantigt. Första gången på väääldigt länge jag missar tåg fan också.

Nu ska jag fan deppa ner mig och kolla Southpark hela dagen istället.
Ska inte ens kolla ut genom fönstret för det är fint väder kan man inte få lite regn när man är deppig ens?:('
Nää ush!

YES!!

Yes! Kom upp klockan 8 imorse! var jätte trött men slängde mig in i duschen så blev jag lite piggare:) efter det gjorde jag en mumsig sallad eftersom jag va så duktig och gick upp tidigt;)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka in till Södertälyea :) Förhoppningsvis kommer Sara dit också! länge sedan man träffade flickebarnet:)

Blogg ya later!


Soon you will be mine! Mwohahahahaha

imorgon då FA-AN!

Har printat ut massa cv nu så imorgon smäller det! Skiter i sjukskrivningen som jag endå inte får några pengar ifrån och ska söka massvis med jobb!! Känner mig inte helt bra i handen men det skiter jag i har iaf inte gips längre och jag ska fortsätta gå till arbetsterapeuten och träna upp den, men den kommer aldrig bli helt bra igen kanske kommer upp till 90% men aldrig 100 igen:( känns jävligt dåligt men sånt får man ta om man ska åka longboard aiight?

Nästa vecka rullar det förhoppningsvis en bräda in. Dervish apex eller en loaded fishboard:) Känns fett skönt har börjat tröttna på min gamla:P


Vakna trött....Idag igen?

Nu har jag vaknat trött sen jg kom hem från Norge. Jag hatar det jag tycker ju om at vara vaken hela dagen inte gå upp vid 11 och missa halva:( Men men imorgon ska jag gå upp tidigt så är det bara!!
Duschade en gång till igår:( så 2 gånger igår... fan trodde jag skulle klara dagen men bara 1 gång. Får väl försöka att inte duscha nånting idag men det kommer knappast att gå haha.
Intresse smurfarna sprängs av överflöd eller vad säger ni?:P Nu ska jag gå och göra mig en kopp te och INTE duscha;P

Helt slut !

Shit vaknade trött idag igen. fast riktigt trött! Sen hem och städa hela dagen. Blev jätte fint! Har inte riktigt fixat med möbler och så efter dom har taptetserat klart men nu är det gjort. vi mublerade om lite också blev toppen.
Är verkligen så nöjd med färgen i sov rummet, grönt fast ganska mjuk grön. A kanske lite svårt att förklara en färg men kan ta nå bild senare:) Sen har vi alla möbler och sängöverkastet ja allt går i grönt förutom stå lampan som är röd med det ser as bra ut för Röd är komplimentär(Stavas?!) färgen till grönt, Berättade J för mig, den lilla målaren;)

Nu har vi svikit våran diet också båda va helt sjukt sötsugna men ville inte köpa något, Så vi gjorde helt enkelt en paj utan frukter vi hade hemma:) Alltså en citrus smulpaj men annanas, den låter iaf god vi får väl se om några minuter då den står i ugnen fortfarande:P

Hiss eller diss?
;P haha

Hemma bäst:)

Blev att åka till gabbi igår och bara tat lugnt. Drack en halv öl men det var inge gott, Blä. Vi moffade mass chips och kakor och massa annan mat sen tokdäckade alla utav matkoma tror jag hehe. Vaknade imorse och kännde mig helt bakis och ömm i hela kroppen. Konstigt.. :s
Nu är vi iaf hemma och jag har städat mitt rum (Badrummet) Hehe lite internskämt mellan mig och J. Spenderar största tiden i badrummet hemma än något annat rum:P Fast idag har jag bara duschat en gång hittills och ska försöka inte duscha igen. Ush ska duscha dubbelt så lång tid imorgon:P (kommer säkert duscha en gång till idag)

Nu ska jag fortsätta städa och fixa i ordning:)

Puss Hej! :D

Osminkad o ducshad och ofixad med jobb kläder. Ser ut som en liten pojke :D Maby i am?? ^^

hemma igen

Blev ett litet snabbt avslut på förra inlägget men Kimmy kom inrusande i lägenheten och skrek om prommenad och det tyckte jag lät bra:) så vi tog en snabb liten prommis till bryggan och satt och kollade på 9or från ene skolan som satt och söp folköl:) Fast vi satt på bryggan i solen dom satt på stranden i skuggan:P
Nu ska jag jag peppa lite till musik sedan bär det nog av till Gabbi och David för lite grillning och krök vid stranden:) Myspys!
Snart kommer älskling hem också han har varit borta typ nästan hela dagen:( haha nää men länge iaf:)

Härliga M To The Ölnbo <3

Sooolat!

Åkte till gnesta och solade:) var ett tag sen men fan va skönt det är!! Men ska låta bli att bli solarium torsk som jag blev förra året. shit solade 4gånger i veckan, inte okej?? Inte bra för huden heller.
Sen gick jag förbi mias parfymeri och köpte en hand lotion som förebygger rynkor på händerna :D
Nu ska jag ut på prommis! :D

Älskar att duscha <3

Blev en mysig lång dusch, love it! ska försöka hålla mig till en dusch om dagen min hud börjar fan torka ut :s
Älskar att duscha jätte varmt och sen ha på sig massa krämer och sånt som luktar gott och sedan sätta på sig nya rena fräsha kläder :)
Igår duschade jag 2 eller 3 gånger men efter sista gången började mitt ansikte flagna och jag hade blivit jätte torr :/ Så detta är lite utav ett problem jag har att vara på tok för renlig. Måste ha handkräm på händerna annars torkar dom ut eftersom jag tvättar dom minst 2 gånger i timmen.. Ska försöka inte tvätta håret så ofta heller nu tvättar jag det 2 gånger om dagen?? Nej ska verkligen försöka sluta duscha.. så mycket som jag gör;)

Ibland funderar jag på om jag är "sjuk" för jag är så jävla noga med typ renlighet osv. speciellt med mig själv:S
Använder massa krämer varje dag utan dom skulle nog mig kropp inte palla trycket haha nej men allvar den hade nog inte mått så bra, ska verkligen dra ner på det :P


(google bild ofc)

Nu har dom hämtat misseungen:(

Farmor har precis åkt hon kom hit med mat och viktiga papper och snodde med sig misseungen hem till robban. Hoppas det går bra annars kommer dom tillbaka med den och det skulle inte vara helt fel ;)

Fast nu va den ju lite äldre men fortfarande lika söt:)

Eller...?

Snart ska jag det;)

NU! ska jag börja dagen ;)

Nu ska jag börja dagen ;)

Fotograf?

Det var nyss någon sorts modell fotograf som tog kontakt med mig nyss? Vadå jag modell? :S


Jag ??? inte en charre....:P

Té eller te?

Hur stavar ni té? Anohow, det är skit kallt här hemma hos off för dom fixade nya element men dom verkar ha failat fett med det. palla. Dom har också failat med tapeten det är alldeles bubblig om ni förstår vad jag menar. Måste ringa till telgebostäder och fråga vad som är problemet varför dom inte ens kan tapetsera utan att det blir fel. Dom har tillochmed "råkat*" mäla lite på dörren hur oproffsigt är inte det?! Aja Nu ska jag försöka värma mig med en dusch eller något det blir kanske ut ikväll på krogen med Anna ska bara försöka få tag i flickebarnet först. saknaden är stor Annapanna :)

Vakna trött, igen:(

ush hatar att vakna trött, kanske är för jag slutat dricka kaffe också. Fast igår tog sötsuget verkligen över och det blev Ben and jerrys för mig och Joel. Kännde mig dålig efteråt men J gjorde mig på bättre humör:P
Nu sitter jag och dricker vatten ska så småningom göra någon form av fruktsallad*mums*

Alldeles snart kommer min farmor och farfar hir för att lämna ett papper och hämta lilla kattungen som min farbror ska ha :( kommer sakna lillmissen, men visste ju att dom skulle bort så. Jag får väl slänga ut stora katten så den blir Gravid igen så får vi massa missungar :)



Lite pics från norge igen

Dala hästen i hedemora typ:)

Jg utanför den stora katedralen i Norge

Japp vi är fina :) Nu ska jag göra frukost!

Grönsaks soppa!

Gjorde en snabb grönsaks soppa till mig och Älskling Möööms:)

Peace and love 2010?

Ses vi där?:)

Min älskade fader ska fixa vip biljetter hade nog inte köpt biljetter men rätt bra band såg jag:)


Ojsan kerstin

Råkade bränna lite för mycket pengar idag men det gör inget;)
Köpte 2 tricoer(stavas) och ett par svarta shorts och vit bh och vita trosor på hm och sedan på body shop blev det en vanilj parfym och en ögonkräm:) Sen blev det en blend tröja också jätte fin :)

nu ska jag små plocka lite hemma så det blir fint och rent :D

juste har sjukt mycket bilder från norge lägger upp några här sen och eventuellt alla andra på fejjan sedan :)


Hur ser din solnedgång ut? Hehe såhär såg iaf våran ut nästan varje dag i Norge;)

Krogen haha fullis

Någon sa fest?:P

Haha klockrenaste bilden på länge :D

ush TRÖTT!

Vaknade först utan Joels mobil som ringde på klockan 08.00 -NEJ! tänkte jag och stängde av den dirr. Min mobil började tjuta vid klockan 9 då jag brukar gå upp. -NEJ!!!! tänkte jag igen och stägde av den fort som tusan vaknade sedan runt 11 och tänkte - FAN! tycker inte alls om att gå upp så här sent känns som man missat halva dagen.
Men men så är läget just nu. Tänkte kanske ta en sväng till stan måste växla lite norska pengar och dra en liten longboard runda, för i norge kunde man fan inte åkanågon bräda inte för det var fan 90graders backar, på riktigt sjukt leskigt! så får kompensera med en fet longboard dag idag istället:)
Måste träffa frmor också som jag är skyldig pengar. Men men nu ska jag börja dagen.
igår duschade jag 3 gånger det kan inte vara nyttigt alls:s men håret ligger ju inte rätt annars:P har börjat få jätte torr hud eftersom jag duschar så mycket och det är inge bra alls:S men men får bara dämpa mig lite.


17 Maj i Norge det var helt underbart!

Rep Saltåkvarn. Hittade allt en liten Antisbutik i trondheim. allt var ca 60-70 spänn dyrare det gillar vi:) Antis power!

** Rip Paul Gray **

Jag har aldrig haft många favorit band eller fastnat på måna olika band jag har alltid lyssnat på massa olika musik från massa olika inte direkt några favoriter förutom, Slipknot. Jag har alltid så länge jag kan minnas älskat slipknot. Varje låt har sitt egna lilla minne känsla eller tanke. "dom" eller den musiken har alltid funnits där för mig. har lixom kännt någon trygghet i det hela. Vet låter fett töntigt men det är så det ligger till.

Läste i tidningen att Paul Gray hade gått bort i måndags (Basisten i Slipknot) Och fick lixom en klump i magen, det kändes som en av mina "vänner" hade dött. men så är inte fallet jag bara verkligen älskar deras musik och har alltid gjort. Jag har sett dom 3 gånger live, bara 3 gånger!? det är ingenting men dessvärre kom dom inte till sverige så ofta men när jag väl fick chansen tog jag den. jag liftade ner till göteborg för att se dom och det gjorde jag! Det var förmodligen den bästa spelningen jag gått på. Tack för jag fick se er en sista gång! Hela bandet tillsammans!

Med det hela vill jag säga att jag skänker dig en tanke och hoppas att du har det bra! Rip Paul Gray du var basisternas kung! Ingen kommer kunna ta din plats.


** RIP Paul Gray **



nämen ojsan

Blev inget fixa i lägenheten det blev en lååååång dush och sedan testade jag nästan allt mitt nya smink. Id mineral puder i 2 olika färger min vinter färg och sommar färg sen en concieler och ett sommar puder och ett puder som man typ avslutar med. och allt detta plus 3 fina sminkborstar eller vad man säger:) för 1000 kr!:) sen har jag köpt mascara och massa andra saker från makeupstore. Favvo affären ofc. Nu ska vi åka och storhandla grönsaker och frukt :)



I 2 VECKOR!? Kommer vi klara det??

Hemma ;(

kom hem igårkväll vid 22:30 och hade ingen lust att blogga:P Men resan hem gick iaf bra snabbt och smärtfritt haha nä men det kändes som att det gick fort iaf:)

Idag börjar jag och joel på våran utmaning, vi ska bara äta frukt och grönsaker. Ska bli kul att se hur kroppen reagerar när den inte får socker och annat skit. Sen kanske man loosar ett par pannor men det är bara ett plus;) Nu ska jag röjja lite i lägenheten sedan blire willys:)

hmm ær lite lost :S

somnade ganska tidigt igår men vaknade fakking halv 12??! och nær vi vaknade ver det ingen hemma alls!!? hur ska vi ta oss in till byn om ingen ær hemma eller har inga nummer till någon næ blir helt galen. sen vet vi inte om vi kommer hem idag ør bilen kanske inte ær helt lagad dær den står i sveg? ska dricka upp mitt kaffe sedan ska vi springa till bussen skiter i att fixa mig och allt... aja hørs senare bye!!!!


bortglømmd

Blev inge bloggande igår, mådde inge bra alls och inte sugen på bloggen alls.
Idag var det komfirmation kyrkan på morgonen sedan massa mat och efterrætt på resturag så min diet sprack ganska hårt kan jag sæga er:P

underbart væder!

Nu har jag och kusinen vart ute och fotat lite i skogen bland vitsipporna, blev jætte fina bilder, tror jag:P
snart ær det mat, blir grilla ute i trædgården i det hærliga vædret.
nej pallar inte datorn nær det ær såhær mycket sol ute bye bye:P


Slø dag...

Ush vaknade med ont o rygg och nacke:( drog mig till klockan 10!? så sent før att vara mig.gick upp skulle æta frukost, skulle ta en tugga i ett kokt ægg men det va fan inte kokt så det bara rann gula ur det... BLÆ!! blev fett otaggad på att æta så jag gick och duschade istællet.
sen blev det tv och stickning medans joel var ute och jobba och måla.
men nu blev jag lite piggare, skall strax ner till stranden och mysa i solen med ælskade Joel och senare ikvæll åker vi och hælsar på en kompis inne i Trondheim så blir væl antagligen lite fest och sånt.

Jævla fingrar som inte vill bli bra!:( har ont hela tiden så jag knarkar smærtstillande. Har førøvrigt fått urininfecktion, Igen... så fick någon dunder kur med pencilin. Ska ta 6 stycken om dagen i 3 dagar! Shit... Aja det blir bra iaf får man hoppas. Sen køpte mormor æven tranbærs c-vitamin tabletter som førebygger så jag inte ska få tillbaka det igen. det ær ju en m¨nads rutin før mig att ¨æta antibiotika. Det suger verkligen eftersom det slår ut hela emunførsvaret och jag som har så kasst emunførsvar blir stensjuk!

Sen skulle resten av familjen kommit inatt men dom fick bilproblem i sveg så dom sov på hotell, Jag som ville træffa lillebror(sorna)... Men førhoppningsvis kommer dom væl idag/ikvæll.
Nej nu ska jag fan inte sitta inne længre nær det ær sånt underbart væder ute! Puss på er!


dagens då:)

Hahah fick en liten kul kommentar førut idag av en anonym så klart ;)
 den står under inlægget "vi har det så jævla bra"
men svar på fråga, det ær inte bara att flytta till norge lilla vænn det hoppas jag du førstår. det krævs en hel del pengar boende och jobb. Plus att jag har min familj i sverige och skulle aldrig kunne flytta ifrån dom speciellt inte från min lillebror, Magne. Plus att jag har min lækare i sverige som jag inte riktigt kan åka ifrån pga en rad olika anledningar. Sen min pojkvænn har en førsentsedd høftleds luxation och behøver fortsætta sitt rehabiliterings program i sverige som gør så han kan leva ett någorlunda normalt liv, fast han har ont hela tiden. sen ær det lite mer anledningar som jag inte vill ta upp.
Men japp en stor drømm i mitt liv ær att bosætta mig i norge ;) (kommentera næsta gång ær du snæll) :)

men nu tillbaka till inlægget, idag har vi målat massor på "lusthuset" eller vad det heter haha en liten stuga på tomten iaf. sen gick vi ner till stranden och myste i solen sen blev det rækor och vin på balkongen till solnedgången. Man blir något bortskæmmd hær i norge(love it) Sen har jag cyklar 3 mil på motionscykeln :D

Nu ska kussen få tillbaka datorn och jag ska ner och sticka lite:) jag stickar en docka till Joel:)

Bye bye people, and remember komentera inte anonymt det gillar vi inte;)

Vi har det så jævla bra!

Idag har vi jobbat och målat hela dagen, oljade verandan och førtvættade hus vi ska måla imorgon:)
Jag cyklade också en och en halv mil idag fast på "innecykel" eller vad det heter:P ,har cyklat en mil om dagen, hehe

Sen åkte vi en till byn(Trondheim) och åt på jætte fin(dyr) sushi resturang sedan blev det lite drinkar på något fansy stælle och efter det blev det lite bira på någon ungdommsklubb, såg ut som typ søderklubb haha. hade mina fina nya klæder på mig också :D
 haft en jævligt fin dag/kvæll iaf!!
har dåligt samvete før er som inte ær hær haha, kvar i snusk sverie:P
Nu ska jag tvætta bort sminket och æta lite jordgubbar och sticka lite, Japp jag stickar Fett collt så håll ,kæften:P
men åter igen fy fan va vi har det bra! kommer nog upp ett røs bilder nær jag kommer hem.

Puss på alla!


:D

Lite dålig uppdatering men ær i norge och skiter i bloggen ocg datorn just nu;)
Jag och joel har haft en helt underbar dag i Trondheim, har visat massor med fina saker och visat massa norsk mat/godis så joel har ætit hela dagen:P
 vi har shoppat ASAfina klæder också:)

Det var førøvrigt jætte mysigt igår på 17maj:) Blev helt gråtfærdig nær vi stod och kollade på tåget nær mina små kusiner gick førbi i "orkestern" (eller vad det heter.) och spelade:)
slutsats : Norge ær mycket finare æn æckel sverige!!

Nu ut på balkongen och dricka champagne och æta jordgubbar och kolla på solnedgången, Sug på den;)


Nu ær vi hær:D

Kom fram till norge ca 20.20 åkte 8 hemifrån så en heldag i bilen. Men det va faktiskt mysigt:)
Har provat massa brøllops klænningar iag, både mamma och mormors, fast dom ær lite før omodærna haha:P

nej nu orkar jag inte sitta vid datorn skall sova och upp tidigt imorgon før att fira 17maj!! Kommer bli sjukt kul och mysigt!

Puss hej


Nu bär det av!...

Nu bär det av till Norge! Hoppas det finns tillgång till dator så man kanske kan blogga lite ^^
Men annars tror jag att det lär blir lite segt i bloggen ett tag. iaf minst 1 inlägg om dagen:D

Puss på er och ha det bra! Det ska iaf vi ha!!


Myspys <3

Har snart packat klart allting inför resan imorgon, bara lite kläder som hänger på tork. 12 timmar i bil ojojoj hur ska det gå, med så mycket packning :s
Men men det är bara att stå ut i guess ;) Fick sedan reda på idag att vi skulle gå på någon rockfestival i Trondheim, mamma fixar plåtarna! bra ibland att ha en rockmorsa haha;)
Men nu blir det någon film/serie med Älsklings Joel och så ska vi dricka upp telatten jag gjort jag tyckte den inte blev lyckad men det tyckte Joel.

Imorgon upp halv7 och börja fixa ush va tidigt att gå upp på en söndag;P






Mamma till höger :)
RockMorsan, Love you;)


Hahaha sen en annan grej..

Jonas Brothers ?????


Va fan är det för något? Se Southpark avsnittet:


The Ring första avsnittet i season 13



http://www.xepisodes.com/southpark/episodes/1301/The-Ring.html

Jag säger bara kolla in det;)

Heja Norge friskt humör!


En sak inte alla visste om mig är att jag är halvnorsk och en proud sådan också! Så jag och Joel skall allt åka till norge och fira 17 maj. Ska bli så kul! Fösta gången Jag och Joel är i norge tillsammans. Ska bli kul och visa honom runt var jag hängde när jag va liten och visa honom allt det fina med norge;P
Jag är jävligt taggad iaf! Ska ha på mig trönderbunad (norska folkdräkten) och heja med norska flaggan i högsta hugg! Jag och släkten och Joel:)

Sen inte nog med det så komfirmerar(stavas??) sig min lill kusin som inte är så liten längre utan han är ganska stor :S känns jätte konstigt att se mina små plutt kusiner gå och bli äldre. Ojojoj fast det är nog inte dom som blir äldre utan jag som blir gammal :P


Så ser folkdräkten ut :) Haha kommer bli så snygg. Tänk att en sån klänning kostar upp mot 20 lax. Gucci prada släng dig i väggen:P



Nyduschad och fresh!

Min frukost idag blev en stor kopp te och popcorn:P
Fyy fan va najs väder det är! Ska ut och steka i solen lite! Har tillochmed plockat fram klänningarna = Sommar!!!
Underbart! Hoppas på fint väder hela dagen idag då! UTAN regn tack!
Ska ut på brädan snart också, det har jag längtat efter ett bra tag nu, glida på longboarden i solen och dricka ramlösa/loka. Är helt beroende av smaksatt vatten! Just nu är min favvo ramlösa smultron och loka chili jordgubb:)



Möööms i solen!

Lördag!

ush hatar att vakna trött så inserman att det inte finns nå kaffe hemma *buhu*
Men men får dricka te och låtsas att det är kaffe eller nått:P

Idag är det massa kvar i lägenheten så vi ska först städa massa sen blir det till att gå ut! Joel kom in förut och sa att det var t-shirt väder idag! Då blev jag glad i själen!
Sommarn är snart här! Fy fan va härligt. den här vintern har varit den längsta på länge och nu börjar det roliga!

Nej nu ska jag dricka te:(.....
Höres senare


Haahaha hade glömmt bort den här rackarn;) love it!

AAAAAHAHAHA!!!!

Alexandra "kissie" Nilsson
Du är en skamm för hela sverige!
Såg på tyra och bella show(andra gången jag gjorde det) men va ju tvungen när det handlade om sveriges största pajjas! Och ojojoj vad jag skrattade!
Det var lätt det roligaste jag sett på mycket länge. Man vet inte om man ska tycka synd om henne eller vad man ska göra, Fy fan va knäckt hon blev. Inte för jag gillar tyra eller bella men fan va ni ägde sönder!! aa man kan bara beskriva dig,Alexandra, med ett ord = Humor!!!

Suuuck

Hmmm helvetes dag har det kännts som.
Precis innan vi åkte hemifrån fick jag ett samtal från vårdcentralen att min läkare är sjuk idag så ingen annan kunde ta mitt "fall"!!! ÄCKLIGA JÄVLA VÅRDCENTRAL!!! Burn and die in hell
sen blev det inget södertälje för jag va tvungen att åka fram och tillbaka till Fucking stockholm för att lämna pengar till sara. Tåg 2 timmar utan musik suger ju ganska hårt kan jag ju säga...
Kom hem och börja tok städa och hand tvätta kläder eftersom det inte fanns någon tvätt tid och jag vill hinna tvätta upp alla kläder innan vi åker till norge, vilket är på söndag.
PLUS att vi måste ställa ut sängen i vardagsrummet för dom ska tapetsera på måndag...
Men men vi är glada iaf :)

Har därimot inte ätit idag tror jag hoppar övar att äta idag gör det imorgon istället...

Nu städa vidare...hörssssss

Toooday

Har just varit ute med filippa(hunden) nu ska jag ta mig en dusch sedan bär det av till järna först till vårdcentralen sen hem till joels föräldrar och vänta på att dom ska bli klara på ett möte med dom som har köpt lägenheten. Sen ska vi ut och fira med lunch på resturang sen efter det ska jag till vårdcentralen igen i järna.. funny funny.. nej..

Men men först och främst KAFFE!!!

VAAAAD HÄNDER I HELGEN?!

Någon som har lust att fucka ur med mig i helgen? Festa skrika och ha kul? :D
Släng iväg ett mess eller dumpa en kommentar ^^


Sista bilderna på mig och mitt gips!



Thats it! nu måste jag bara öva upp min fingrar så dom blir bra igen. Men kan ju lugnr säga att detta va sista gången jag bröt något :D fast det tvivlar jag på. Vad tror ni jag bryter här näst?:)

Lite bilder

Lite bilder från när jag och joel var och grillade för någon vecka sedan :)

I Love my mölnbo;)


Vi hade bra utsikt :D

Miss? ;D

Sitter och fettar mig

Gips, jag saknar dig inte

Vi hade fin himmel

Jag älskar dig och bara dig <3

Stress dag igår = Glömmer blogga

Igår vaknade vi klockan 8, när vårat tåg åkte alltså.. fan.. tog nästa tåg mot södertäje och sen vidare mot sjukhuset. Men eftersom jag va så försenad sa dom att jag skulle få vänta 45 min. Så då gick vi till en thai resturang i närheten och delade på en tallrik:)
Sedan givk vi tillbaka till sjukhuseet och jag fick ta av gipset! Skönt men ont...
Så nu har jag fått ett tränings program som jag ska ha för att öva upp handen igen..Sen fick jag också citodon massa så jag ska klara av att uthärda smärtan:P

Sen gick vi och kollade i affärer postade lite brev och jag köpte ett vitt linne och en "stråhatt" båda från hm. Sen satte vi oss vid maren och åt ben ´n´ jerrys! MÖÖÖMS!
Vi hookade med kimmy och drack lite vin i solen vid ån i tälje. Det slutade med att vi gick till systemet igen och inhandlade lite mer alkohol och träffade lite mer folk:)

Sen är kvällen ganska dimmig vi åkte iaf hem till en av joel och kimmys kompis och festade vidare. Kom hem med 10 tåget satt och drack te med joel och kimmy sen kom gabbi med Filippa(deras hund) för vi ska vara hundvakt några dagar när dom fortfarande håller på med valparna.

Idag:

Vaknade vid 9 gick ut på en prommis med filippa och nu ska jag banne mig göra kaffe!

HAHA



Haha Bästa Gatan, Va Helt Enkelt Tvungen ;D

Bilder från longboard Cruisen


Har säkert 20 bilder till men här är några:)

Godmorgon?

nää inte riktigt morgon kanske men har inte fått någort gjort idag förutom kollat massa amarican dad, druckit latte, tagit en prommis i skogen med Joel ätit lite frukost.
Nu är Joel i järna och jag är hemma själv. Inte ofta man har lite ensamtid hemma :)
Vad ska man ta och göra då tycker ni?? Blir nog en prommis till sjön i solen:)

ska försöka lägga in lite bilder från kameran som är helt fylld. så då kanske det kommer upp något här:)
Bild tagen från bryggan vid sjön :)

sad face :(

Jag och Joel kom fram till att en hund just nu inte är så bra och att det skulle sabba våra framtidsplaner ett tag:( Är jätte ledsen för det men måste vara realistisk :(

Men hund kommer vi skaffa iaf i framtiden:)

Tjoho!

Sitter nu hos Joels föräldrar. Läkar besöket gick väl sådär:/ Kom till vårdcentralen kloickan 09:55, hade tid klockan 10:00. Gick in anmälde mig i kassan och satte mig och väntade... klockan passerade 10 och blev 20 över... Då gick jag till kassan och sa till då visade det sig att jag hade tid klockan 14:00 inte 10:00?! Men det stod 10 på jävla pappret jag fick hem... blev svin sur och skällde på dom så jag fick en "akuttid" nu så jag slapp vänta till fucking jävla 2...
Dom kollade trycket i mina lungor och det såg väl sådär ut så dom sa typ att jag skulle ta mer medicin.. ush..

Nu ska jag ringa lite vuxen samtal osv sen senare idag ska jag nog träffa lillsarisen... beror på hur sent det blir annars åker jag till valparna.

Har tänkt jätte mycket på det där och skaffa hund, men fungerar det verkligen med ett barn? Tänkte på senare..
Får ta mig en riktig tänkare! Är det nån av er som har hund och barn?

Vart är det fina vädreeeet!??

Godmorgon alla:)

Tjänare! Sitter i sängen med laptopen i knät har druckit kaffe och gjort mig i ordning, för första gången på  flera dagar! Har inte pallat när man har vart hos valparna för det är ganska äckligt där med allt bajs och kiss och sånt.

Nu ska jag ta tåget till järna och gå till vårdcentralen :)

Hörs mera senare ;)

-Knark är bajs
-Mmm...Bajs
Hahaha

ett inlägg om dagen är bra för magen:P

Bloggen ligger fortfarande åt sidan men imorgon ska det bli ändring på den saken!  Imorgon får vi tillbaka våran dator också:D yeeeey den gick att laga jävla monster virus!!
Förstår inte människor som gör virus..ush på er dåliga människor ;(

Magne sov här från igår till idag, det var mys som vanligt:) vi pelade tvspel, bords spel, lekte med missarna och kollade film och southpark<3 Jävla bra att båda brorsorna tycker om southpark annars hade jag gått under!! haha nej kanske inte men det kollas på jävligt mycket southpark här hemma ;D
Imorgon så blir det upp tidigt för dom ska komma och tapetsera är hemma vid 7!! Jobbigt jobbigt men det blir ju fint sen, 1 vecka kaos i lägenheten bara med möbler överallt.
sen ska jag till läkarn klockan 10 i järna på spirometri..hmm typ någpt test som har med astman att göra vet inte riktigt så det ska bli spännande :P
Idag  va vi hos valparna igen från typ 12 till 18 så det va inte så länge men en sväng iaf:)

Ska bli så kul att se dom växa upp:D

Nu mys i sängen med älskade joel<3!

Dagarna flyter ihop..

Ush har lite ångest av att jag bröt mina dags rutiner, hade precis börjat käka bra och gå massa prommenader sova på bra tider.

På seaste tiden har man vänt på dygnet och käkat enbart skit eftersom med ca  timmars sömn i kroppen orkar man inte laga massa shysst mat. Så har levt på typ mackor och kaffe. Massor med kaffe för att orka vara uppe.
Jag vet att jag gör det för en god sak, Hjälpa med valparna. Idag ska jag iaf sova hemma eftersom jag är barnvakt åt plugg brorsan.

Menmen så fort valparna blir bättre får jag nog lite struktur igen.
Jag hatar att vara uppe sent in på natten, jag älskar tidiga mornar/dagar är ingen vidare natt människa.

Snart får jag ta bort jävla gipset kommer bli så sjukt skönt! Då jävlar kan man börja röja på brädan igen:)


Fan ska man ta och skaffa rött hår igen?? :)

Bild

Bild upplagd av joel

Gästinlägg:)

Hejsan bloggen :)

Idag har varit en lugn dag, fick äntligen sova ut efter allt jobb med valparna. Tyvär så dog en till igår, men nu har dom fått träffa veterinär och fått näring och bättre mjölkersättning så nu klarar sig nog resten.
Vi sov ända till halv 12 och hoppade upp för att hinna med 12 tåget till Gnesta, där vi skulle på vårfest med Magne, Johan och Kristin på Gnesta waldorf.
Det var mysigt trots regn och rusk, Magne guidade oss runt på skolan och vi tittade på djur, kläder och hantverk, sen åt vi soppa. Senare var farfar Börje bussig att skjutsa oss och Magne hem.
Nu har vi ätit mer soppa, tittar på en film och myser med kissungarna, sen blir det nog tillbaka och bajsa valpar...
Älskar dig massor världens bästa Ylva <3 Jag är så glad att jag får vara med dig!

Kärlek från din Joel

Trött sliten orolig....

Just nu går all min energi och tid åt att rädda hundvalparna bloggar mer när läget är stabilare
hund mamman fick massa komplikationer vid födseln och fick göra kejsarsnitt och därefter fick hon mjölkstockning i ena bröstet och nu har hon även fått livmoderinflammation och måste opereras igen. Hon tar massa mediciner som gör att valparna kan dö om dom diar så vi är deras ammor tills hon blir bra. eventuellt blir dom nappade hela vägen tills dom kan äta vanlig mat.

så är läget just nu....

Valborgbilder:)



Härär några bilder från valborg! Klicka för större

ojojoj sliten...

Har suttit uppe hela natten hos David och Gabbi och matat nyfödda hundvalpar eftersom mamman är nyopererad plus så hade hon fått mjölkstockning i ena bröstet och det är jätte farligt:( Men vi vaar ett gäng som hjälptes till hela natten så förhoppningsvis överlever både mamman och valparna.
Ska sova några timmar sedan bär det av dit igen. så blir en till uppesittar natt men det är det ju klart värt!!

När jag har tid och ork lägger jag upp lite bilder från lite allt möjligt som hänt på senaste, våran dator är fortfarande helt kraj men Joels pappa har tagit hem den till sig för att försöka fixa den, som förhoppningsvis går!! Har fan inte pengar till ny just nu :( Men får låna en laptop så länge...

Nej nu ska ja slänga i mig lite gröt och sedan bädda ner mig i sängen och försöka vila upp mig tills lite senare!!

Skriver nog senare if i palla! <3

BLOGGTORKA!!!

Blivit lite knas med våran datar(den har krashat TOTALT!!) så jag har inte haft någon att blogga med:P
annars har det inte hänt så mycket förutom att jag bytt gips och min hundvalp har fötts:) får hälsa på den om ca 3 veckor! can´t wait!

Idag så är det massa målare occh sånt hemma hos oss och tapetserar om och målar om, kommer bli sjukt fint, det kommer ju lixom se helt nytt ut!! NAJS:D
Vi fick välja tapeter också:)

Nu ut på prommis Puss puss bye

Snabbt inlägg

Så jävla najs igår på cruisen!!! massa soft folk också! nu ska jag till gnesta och träffa sara!
lägger in bilder från igår lite senare:D



Bra väder idag också! Man blir så jävla glad!!! Nu är den långa hårda vintern slut!!!! Tagga till folk! Nu är det Grillning, longboard, fest och massa kärlek som gäller!

Min lilla bebis föds när som hellst :D
*voff voff*

Nu kommer fa-an våren!



Bara jag som är taggad?:D

Yeaa!

Idag är det stan som gäller! Det är Stockholm cruise idag(brädan alltså) Så kommer nog bilder senare om bloggen vill lägga upp några 0.o.... Det har inte kommit upp några valborgbilder för allt typ keffar ihop om man försöker lägga upp något :S
Hoppas det blir bättre till senare!
Är fett taggad på att åka bräda idag alltså!! Kommer bli svin kul!
En annan sak som är jävligt kul är att min hundvalp föds vilken dag som hellst!:D Japp jag ska skaffa en hund! tro det eller ej! En liten amstaff/pitbull<3Så är jätte taggad! Gabbi skulle ringa direkt dom kommit.
Har läst sjukt mycket om rasen sen innan men nu också, sen läst massa annat om allt annat Första valpen typ;P
Jag vet iaf att jag kommer klara det! Det är fett jobbigt med en valp/hund speciellt första året men det ska nog gå jätte bra! Har ju gabbi som hjälp också så det kommer gå galant :D


Så jävla fina!!!
(google bilder ofc)

Facelook Valborg 2010!

Valborg 2010 !


Ojsan 0.o

Vaknade klockan 1 idag :S jag som brukar vakna 8-9 aja antar det är ett bevis på att det var kul igår för det var det verkligen :D

Var ute hos David och gaabbi, dom hade fixat jättefint med partytält och fin brasa och mys:)
Vi va där hela kvällen, jätte mysigt:) Skönt med inte mega mycket folk bara chill sådär. Håller på att lägger in bilder nu så ni får se lite:)
Annars idag har vi inte gjort så mycket. Egil kom hit precis när vi hade vaknat då hjälpte han att bära ner den gamla soffan, för vi har fått en ny, Svindyr hehe;)
Sen åkte vi till Gnesta och köpte ben ´n jerrys Möööms:D
Sen åkte vi tillbaka till Mölnbo Egil och joel tog en pizza på abbes. sen gick vi hem städade lite så nu är det jätte fint hemma och jag har fixat myshörna på rummet, haha svårt att förklara men typ madrass kuddar och ett lågt bord :)