Hungrig!

God "morgon"
Lunchen står i ugnen och jag placerad framför datorn..
Idag är det alltså fredag, kul. Dagen består nog mest av fixing av lägenheten om jag orkar sen ikväll skall det firas min "lill" kusin som fyller 18 :) Grattis Tuva. Så jag ska svänga förbi the systembolaget och köpa lite smått och gott till henne för fyller man 18 = Alkohol ?? :P
Äh det kommer bli mys ikväll. Nu måste jag vända på kyklingen i ugnen...

Kort lång

Låång dag fast endå kort...
Åkte hem till päronen fick massa möbler och saker till hemmet av mormor och morfar som va superfina! Och sen massa kläder av mams! Tack Älskmamma!

Sen blev det grönsaks soppa och till efterrätt fruktsallad och te, mums!
Sen blev det lite äppelplockling samt mys framför tvn med familjen, skönt att komma hem till föräldrarna lite ibland ;)

Nu hemma och packat upp alla saker samt beställt tvätt tid tills imorgon(behövs verkligen!) Ska äta något sen lägga mig i sängen och bli trött för nu är jag lite överpigg :P


Lekt med lila "isen" också. Lillebrors kattunge som han fått från/av mig :)
(bilden är inte tagen idag)

Norge!

NU har jag äntligen orkat sätta mig framför bloggen. Är jätte trött idag förstår inte varför för jag somnade kanske runt halv1-1 och sov till 11. Vaknade ju såklart ett par gånger men borde endå va pigg tycker man. Aja nåväl.
Skall försöka bli lite piggare och sedan åka in till gnesta och lämna lite saker och sedan åka till mamma och pappa. Dom hade massa grejer från Norge som jag fått av mormor, kul!

Längtar sjukt mycket efter norge ska försöka åka när vi har lite mer pengar. Men så dyrt kan det ju inte vara med en tåg biljett eller? aja det får bli dagens och kolla upp det.
Älskar Norge ser verkligen mig själv att flytta dit någon gång. Stor trivs verkligen där och med all mysig släkt och den mysiga naturen osv. Nepp stolt
Norsk är man allt! :)


Solnedgång från mormor och morfars hus i Norge :)

Mölnbo = Luuuuuunga "staden" ;)

Skön kväll här hemma i tysta Mölnbo :)
Blev mys framför 2 filmer och nu strax sängen. Sköönt har varit helt slut idag. Ska försöka sova lite inatt, fick inte mycke till sömn igår vaknade typ 10 gånger ush.. aja anyhow Joel hatar när bloggen tar upp all mystid :P

pluss att usbn som musen sitter i håller på att fukka ur hela tiden så det blir svårt att klicka osv...


Gud va håret har växt ser inte ut som en 8 årig pojke längre tjoho
(Bild för några månader sedan)

MAAAT!

Nää blev inge vil blev en halv film istället. Tog en "laga mat paus" eller ja nu är det grabben som står i köket, det är så det ska va ;)

Blir potatis, brunsås, köttbullar, sallad, och egen hemma gjort "gelé" eller vad man säger. Mums känns som bästa maten just nu! Magen dör av hunger!!


Nu är det VIL!

Gick jätte bra på sjukan, går inte till södertälje sjukhus längre eftersom dom suger så HÅÅÅRT så jag går till en privatläkare men det ligger i södertälje också, har en helt underbar läkare! Bästa någonsin faktiskt!
Aja sen blev det lite fönser shopping och sushi för min del och kebabrulle för Joels haha
Nu ska jag vila lite för Leon skulle snart komma över och jag är typ helt döööd av trötthet!
Så nu är det viltajm!

Nu är det VIL!

Gick jätte bra på sjukan, går inte till södertälje sjukhus längre eftersom dom suger så HÅÅÅRT så jag går till en privatläkare men det ligger i södertälje också, har en helt underbar läkare! Bästa någonsin faktiskt!
Aja sen blev det lite fönser shopping och sushi för min del och kebabrulle för Joels haha
Nu ska jag vila lite för Leon skulle snart komma över och jag är typ helt döööd av trötthet!
Så nu är det viltajm!

Kaffeiiiiiiin!

Morgon kaffet is the shit!
Sitter nyduschad och svintrött, somnade runt 4 inatt kanske ush försent om man ska upp tidigt. Ska ju till södertälje idag till sjukan hoppas det går bra. Joel följer med också för han är så söt ;) Fast nu ligger han fortfarande och snoozar gull pelle han är. Aja måste börja klä på mig och sånt därnt hörs senare!

Nattbloggning

Ligger i sängen och kollat på "outsiders" med Joel, SHIT vilka störda och konstiga människor det finns! OMG people. Det är förövrigt helt okej att vara lite annorlunda men dom här människorna tar verkligen priset. Jaja vad ska man göra? Hoppas ni är lyckliga iaf :P

Brukar ni kolla på det?

Jag diggar dokumentärer om konstiga människor får en att undra och tänka lite.
Nu ska jag hjälpa Joel i köket eftersom han har fått ryggaskott stackarn :(
Han va sugen på lite spagetti så han står och lagar :P




Skräck = Rädd Ylva

Började må lite bättre nu framåt kvällen. Åt en nacho tallrik och kollade på skräckfilm med älskling. "the collector" eller något hette den. Rätt obehaglig och leskig. Inte min typ av film smak. Iaf inte nu på kvällen är så feg av mig så jag gömde mig mest under täcket hela tiden eller gick ut i köket, bara jag fick en anledning att inte kolla :P

Nu skall vi kolla på någon film som JAG väljer och då blir det ingen leskig!

Mår illa, som en gorilla!

Godmorgon illamående...USH!
Vaknade med en klump i halsen, drack lite cola och tryckte i mig en glass men det blev bara värre. Kämpar med mitt is vatten och kan inte ens gå in i köket så Joel får laga mat idag. Bläää vad hjälper mot illamående?? Alla förslag uppskattas!

Nåväl känns som det blir en lugn dag idag. Ska försöka dra ut ig själv på en prommis sen och komma ut i friska luften lite, det kanske hjälper.

Anyhow, somnade till en jätte dålig skräck komedi igår. Tycker inte såmycket om skräck komedier om det inte är parodier på någon film..
Nu är min tomatsoppa klar så ska försöka trycka i mig den. Tror verkligen inte det går bläää...


Go'natt



Har precis kollat klart på "Grown ups"
Den va bra! komedi är alltid bäst. Nu blir det en till film och sedan sängen godnatt alla!

Lunchis

Lagade en väldigt god lunch idag. Kykling, ris, sallad och sås mums :)
Kom på att jag måste handla massa ingridienser om jag ska baka så får väl åka iväg att göra det strax då. Hatar att inte ha körkort och måste åka kommunalt överallt. Thats sux.. men men...

Macarons

Tjaba tjena! Vaknade för några timmar sedan men har kollat southpark och vilat typ :P

Idah ska jag ha en liten bak dag här hemma. Tänkte baka blåbärspaj sockerkaka och sen tänkte jag ge mig på att försöka baka macarons om ni vet va det är. Super gott är det iaf!!

KATTJÄVEL!

Som ni kanske inte vet(eller vet) så är våran katt cp. Jo det är sant..
Och nu har det bestämmt sig för att pissa i lådan och bajsa utanför?! Va faan??
Sen när jag kom in i vardagsrummet som den nu bor i för vi har lådan med kattungarna i där då hade den petat ut allt "gott" torrfoder(som den alltid gör) för vi brukar alltid blanda 2 olika torrfoder så den får i sig lite av varje men den gillar tydligen inte det som är lite billigare så den petar ut det..?  Nåväl jag kom iaf in och såg att den hade vält ut hela matskålen med dom "äckliga" bitarna i i hela vattenskålen och på större delar av golvet!! Åhh blir galen och sånt här gör den dagligen....


Film kväll

Nu skall det kollas på clash of the titans,och ätar majskolvar, den verkar sådär halvbra men det återstår att se.
Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Hello!

Hmm... ja.. idag ligger inte bloggandet på högsta nivå kan man säga. Sorry för det men har ingen lust idag. Mår illa är trött osv. Har duschat 2 gånger men kommer ingen vart med det.
Funderar på att ta en tidig kväll och gå och lägga mig snart.

Vad har ni gjort denna gråa söndag?

Jävla skit lag!

Visste ni att i t.ex danmark och Norge har dom förbjudit olika hundraser eftersom dom klassas som "kamphundar"?!? Jag tycker det är helt sjukt! Hur faen kan man förbjuda ett djur? Hundar speglar sina ägares personligheter och eftersom det faktiskt är MÅNGA utlänningar typ turkar syriander osv (blä) Som har Amstaffs, pitbulls osv och hetsar dom till olika saker. Och det är helt fel!! En amstaff kan bli precis lika mysig som vilken hund som hellst!!
Statistiken i sverie visar tillochmed att dom som bitit eller gett sig på mest människor är faktiskt våran kära vänn goldenretriver! Det är sant kolla upp det om ni inte tror mig.

Jag tycker man ska förbjuda allajävla blattar i södertälje att ha sånna hundar istället för att förbjuda att alla ska ha sånna typer av hundraser!! Ni pajjar för oss era äckliga jävlar!
Min farmor och farfar har t.ex en bullterrier som klassas som "kamphund" och man kan ju säga att det fan inte är någon jävla kamphund. Kan vara den fånigaste snällaste och mest oagrisiva hund jag någonsin träffat!!
Nej det kan vara den dummaste lagen i världs historien, eller ja och att man inte får pissa utomhus haha!

Vad tycker ni??


Ser detta ut som någon jävla kamphund eller?!

Mys söndag!

Vaknade klockan 1 idag ?? Eller ja 20 i om man ska vara exakt.
Jag drömmde jätte mycket inatt och jag är en såndärn skummis som kan vakna och om jag vill drömma vidare somnar jag om haha.

Idag har jag och älskling lite kvallitets tid tillsammans  det vill säga vi ska bara vara med varandra och vara nakna hela dagen :D
Underbart haha fast det kommer säkert inte hålla när man ska köpa den där söndags pizzan men får så om vi håller oss ifrån det vi har faktiskt en massa mat hemma, men på söndagar är det inge kul att laga mat :P


HELT SLUUT!

Vilken helt underbar DAG!!
åkte till järna och åt brunch hos Älsklings föräldrar åkte till stockholm där cermonin skulle hålla hus och det va jätte vackert! Mitt i grönskan i stockholm. Blev allt lite tårögd av den fina cermonim och joels lillesyster sjöng och spelade gitarr. Jag är så blödig på sånna här tillställningar.
Efter skulle det vara middag på ett värdshus dom hade hyrt men blev välkommna med champage och sen blev det mingel tills maten ägde rum och den bestod av en Italiensk lyx buffé och OJ så gott det var! Åt så jag nästan sprack! Sen blev det massa tal och ja ni vet och dricka tills bröllops tårtan rullade in. Och kan ju säga att det är en utav den godaste jag ätit! MUMS! Och kaffe buffé till det.
Sedan blev det cognac, whiskey ciggarrer tills walsen började, kan faktiskt erkänna att jag älskar att röka cigarr! Hatar cigaretter och tycker det är en utav dom äckligaste sakerna som finns faktiskt men cigarr är något helt annat! Smakade 'lite' på joels för jag vågade inte stå med en själv, men tog med mig en hem som jag får mysa med på balkongen själv någon fredags kväll sådär. nåväl.
Klockan hann bli ganska mycket så vi var tvugna att gå nästan direkt när efterfesten började och då va klockan kanske 22:15 för vi skulle hinna med sista tåget men det räcka för nu är jag helt slut!!! Fick ett par riktiga fina bilder men eftersom det inte går att lägga över dom på denna data får jag försöka lösa det på något annat sett :P

Cred till er som orkade läsa ;);)

TÅGet nu

Nu bär det av!! :D Ska bli super kul !!
Hörs senare när jag kommer hem!

:D:D

Kan ju säga att jag började dagen bra :) Vaknade klockan 10 tog en låång dusch, rakade benen och sånt ;D
Srn gick jag ur duschen tog låång tid på mig att sminka mig och välja kläder till efter festen ikväll (ska ju på bröllop!) För klänning har jag redan valt :)Skulle kolla bloggen lite snabbt då hade jag fått en kommentar om jag hade vunnit en goodiebag från Talkingclothes.seMillah´s blogg :D Yeey jag som aldrif vinner något! Blev jätte glad tack så mycket!

Nu ska jag äta ett äpple och dricka upp min latte sen ska vi gå mot tåget och åka till Järna och jag måste köpa strumpbyxor på konsum eller något för jag har inga "genomskinliga" alltså neulon (stavas?) sånna engångs strumpbyxor iaf. men det måste ju finnas annars får jag säkert låna av någon av brudarna i Joels familj. Sen åker vi bil till stockholm där bröllpet är :)

Längtar tills vi gifter oss :)
Inte långt kvar nu men vill inte skriva datum i bloggen än ;)


Hmm..

Såg just någon skit äcklig "splatte" skräck film. Ush massa blod och sex typ. Mum and Dad hette den.. Hur ska man nu kunna sova inatt? Nää ush se den INTE...
Och ni som sett den, hur sjuk måste man vara för att göra en sån film? Bara undrar lite sådär...

En helt vanlig fredag..

Haha Okej kanske fanns bild iaf ;)


Och en grej till!!

Jag är också HELT spiknykter!!

Nej jag har..

inte damp...
Men när jag kom hem och blev lite för glad att se Joel och fick dampryck och hoppade runt i lägenheten tills han tillslut fick säga till mig och blev trött själv. DÅ satte jag på mig ett par randiga  knä strumpor, en "hiphopkeps" och en palestinasjal över halv ansiktet och mina "slajding" handskar( nej tyvärr det finns inga bilder) Och dampade runt och sjöng tills Kimmy kom in springade genom dörren och började låtsas slåss och lyfta runt mig och skrika och dampa med mig så efter några minuter blev jag lite tröttare, faktiskt haha. Sen började vi igen när vi såg på joel hur trött han blev av bara kolla på oss då började vi skrika och hoppa runt lite till så joel tillslut fick säga till oss, igen, hahaha...

MEN nu fick jag order om att vara snäll flickvänn och lugna ner mig annars kommer jag inte kunna sova inatt:P

Fick världens bästa idé och skulle setta på mig alla kläder jag hade i garderoben men joel fick mig att inse att det inte finns någon chans i världen att det skulle gå så jag sket i det, tillslut men en dag skall jag allt försöka :P


Haha en bra star't på dagen :D:D:D

DAMP

DAMP är en akronym för deficits in attention, motor control and perception, och är en svensk diagnos inom psykiatrin för personer med ett neuropsykiatriskt funktionshinder med koncentrationssvårigheter.

Diagnosen DAMP är snarlik det internationellt etablerade begreppet ADHD, men personer med DAMP har också problem med motorik och perception. Den internationella motsvarigheten till DAMP är ADHD i kombination med DCD (Developmental Coordination Disorder, medfödda koordinationssvårigheter).[källa behövs] Diagnosen DAMP lanserades av den svenske psykiatrikern Christopher Gillberg och han har varit medförfattare till de flesta av det trettiotal publicerade arbeten som använder begreppet. Diagnosen ADHD har däremot varit föremål för tusentals studier över hela världen.

Dessa diagnoser kallas ofta bokstavsdiagnoser, vilket i och för sig inte är ovanligt inom vården. De neuropsykiatriska diagnoserna inom denna särskilda kategori funktionshinder är en förfining av diagnostiken utifrån det äldre begreppet MBD (Minimal Brain Dysfunction), som användes gemensamt för alla med dessa funktionshinder.

 

 


Inget internet = Ingen uppdatering

som ni alla vet har jag haft krångel med internet fram och tillbaka så imorse när jag va så jäkla blogg sugen funkade det inte. Höll på att gå i taket.
Har iaf varit en lugn dag. Glidigt lite på brädan, träffat farmor och farfar och farmor köpte en burberry väska till mig ;D Tack farmis! Sen åkte jag till mamma och pappa som hade lite kräftskiva/party men drog när alla började bli fulla haha. Fulla vuxna är nog det tråkigaste som finns. eller ja fulla människor över huvud taget för den delen.. ush..

Imorgon blir det bröllop det ska bli kul :D
Joels storesyster som gifter sig och after party på bröllp är sjuklt kul! :D

Nåväl ska umgås lite med min älskling som jag inte träffat på hela dagen då han åkte härifrån klockan halv 6 imorse :(

Vampires Suck?

Nu blir det "Vampires suck" en parodi på barnfilmen "twilight" som förövrigt kan vara en av dom sämsta filmerna som gjorts! Jag menar come on!? Han "edvard" är ju inte snygg någonstans?! Han ser ut som en fucking neandertalare? SERIÖST!! Snälla kan inte någon berätta vart fan han är snygg någonstans för jag ser det verkligen inte?? Blek bög vampyr! Inte han varulvs killen heller USH. Om dom ska göra en dålig film kan dom iaf ha "snygga" skådisar. Verkar som det va dåligt med dom eller så var det ingen som ville vara med :D
Nej fy fan va flopp! Böckerna kanske är bra jag vet faktiska inte men filmerna uuu så dåliga! Barnfilmer! från 10-14 obs inte för vuxna borde det stå! Haha

Anyhow parodin kanske är rolig vi får se :)

Men om det finns något barn som läser min blogg som ser "charmen" med killarna i filmen(och tjejen) snälla tell me!


Södertäl"YEA" ??

Hemma igen från blattetälje, det va kul. Dock lite för mycket småbarn men hade inte några höga förväntningar heller. Men drag var det träffade lite folk. Efter 'bratkilla' blev det en take away sushi från något "fint" hak i "city". Så jävla dålig sushi!! Dom hade melon i?! WFT? Nej ush aldrig det stället igen..
Kom tillbaka blev det lite mer häng och sedan tåget hem, orkade inte hänga där hela natten, dom andra skulle kolla på jhonossi(eller va han nu heter) Men enligt mig suger han så vi dissade fet ;D

Nu hemma mys till film sedan sängen. Imorgon bär det av till södertälje igen(kanske) beror på hur taggad man är annars blir det kräftskiva hos päronen vilket låter mer frästande en fulla barn i en park i södertälje men men får se kanske spelar något bra band som lockar...


Nicke och Daniel på scen (CEK)


Sliiten tjej! Hopp i duschen med dig!



Jahapp!!!

Nu sitter man här färdigsminkad och klar för Södertälje kul att inte pojkvännen svarar så man vet vilket tåg man ska ta. Jävla fan...

Komijen people!!

Det blev hemmagjorda hamburgare till lunch sen how i met your mother.
Råkade visst somna en stund också..Oops..

Skall strax börja fixa mig i ordning för idag blir det pretzeltown i södertälje där Bratkilla kickar igång med lite fet dub sen får vi se vart kvällen leder! Hoppas det inte börjar regna mer igen bara eller det spelar ingen roll ska dansa som en dåre iaf! Kom ni med halv 7 kickar det igång! :D


Lite reeeklam sådär ;)

Lite "fina" bilder jag tagit :)

















Hehe japp fanns en tid då jag lekte fotograf också ;)

Jävla"¤&&%/=/()

JÄVLA HOR CP FITT REGN!!! Blir så jävla förbannad!! jag vill ju ha sommar väder den sista veckan den här sommarn nu har det bara varit dåligt väder osv. Det suger så jävla hårt!!!
Va FA-AN kan man göra när det regnar ute?? Jo vara inne? Kul det neeej?!?!?

Någon som håller med mig???



jiiisses!

Kollar igenom lite gamla bilder och hittade massa gamla bilder på mig :D


Här har ni en oldie på mig

HAHAHA

Fan va bloggen blivit tråkig på sistonde! Men jag har haft 0 ork att lägga energi på den får väl kanske göra det nångång i framtiden :P


En sak jag tänkt på är att fan va alla ska ha barn nu? Alla är gravida och folk som verkligen inte ens ska ha barn. Många i min omgivning alltså. Det är från 16 åringar till retards som har bestämmt sig att skaffa barn! Tycker det är helt sjukt. Det va någon som gemförde barn med att skaffa hund?! HALLÅ?!?!
Va fan tänker folk med? Det finns ett gäng jag faktiskt skulle vilja gå fram till och slå dom i nyllet så dom kanske hajjar... men men... Vad kan jag göra? Bara stå och skratta åt dom när det går åt helvete sen, det är okej för min del. Skaffa barn ska man inte göra för man har tråkigt eller vad tycker ni??


Fuck you, nu blir..

det How ia met your mother, troligtvis bästa serien som någonsin gjorts! Håller ni med mig?!?!


Så får jag avnjuta lite kvalitets tid med min manliga förebild ;D

Om man endå va kille (och gay)...

Minibullterrier

Såhär ser farmor och farfars hundras ut, så sjukt gullig :)


Awww så söt :)

En sån skulle jag vilja ha fast en "standard" en stor alltså

Här är en "standard" och en "mini"

Jätte trevlig hundras för övrigt :) Jätte människo vänliga och älskar barn. Dock måste dom få väligt mycket motion men det måste väl nästan alla hundar?


Mini söndag?

inte så mycket uppdaterat idag inte. vaknade med sjukt  ont i handleden, samma hand som jag bröt. Fan hoppas det inte blivit några komplikationer med läkningen så blir jag galen... Det har blivit värre under hela dagen. Anoways så gick vi ut i skogen på långprommis idag mitt på dagen med lille bror. Plockade blåbär lingon och svamp mys.

Sen åkte vi till Gnesta och älskling gick och gymmade med david och jag gick till farmor och farfar. Gick ut med deras söta hund, Hilda, som en en bullterrier. En mini :) Inte ofta gammlingar har "kamphundar" haha denna har verkligen ingen kamp i sig troligtvis lite gris men den är inte leskig på något sett mest fånig hehe.
Sen blev det att handla och åka hem.... kul dag? njaaa hela dagen har kännts som en jävla söndag.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag har förjävla ont!!!


JÄVLA HAND!!!




Kattfan

Blev yttligare en lång natt. Katten sprang runt och gömde kattungarna bakom soffan minst 5 gånger så jag fick springa och leta fram dom hela tiden.

Anyhow, så sitter vi och kollar lejonkungen, den är så jävla fin! Älskar den filmen!
Vi skall strax bege oss ut för att plocka svamp och eventuellt fiska lite :) Myspys <3
Hörs senare!

Mamma Ylva

SHIT va jag fått leka mamma idag hehe. Har precis väckt Joel som somnade brevid kattungarna i soffan så han gick in i sovrummet där han fortsatte sova. Ställt klockan så han kommer upp imorgon också kan vara bra :P Ställde också min klocka på halv 7 eftesom vi(jag) har tvätt tid klockan 7 imorgon.

Lagat mat, bakat, städat och ritat. Lagade förövrigt lunch till älskling som han ska ha imorgon.
En skink/ost pastasallad och en liten burk blåbär och en flaska mjölk så han kan göra blåbär och mjölk :) och ett äpple får han med sig :)

Nu har jag precis kopplat om tvn så jag och lillebror kan kolla film, sagan om ringen blir det :) En favvo för oss båda.
Så det blir blåbärspaj och te framför film för oss(mig) ikväll :)


Här ligger misseungarna och sover..

Här ligger älskling brevid och sover :P



GLASSBILEN!

Juste förut svängde glassbilden förbi så vi passade på att springa ut i regnet och köpa massor med glass :)
Det va säkert 10 år sedan jag handlade av glassbilen, jätte mysigt ju! Massor av barndomms minnen! Hoppas aldrig glassbilen lägger ner!


Släkt på besök :)

Blev en liten paus för farmor faarfar farbror och hans pojkvänn var här och fikade och kollade på kattungarna. Det va mysigt :) Dom länmade också Magne här så vi har kollat på Simpsons och suttit och ritat, förut gick vi ut och plockade lite blåbär också. Orkade inte så länge eftersom det typ spö regnade :s
Farmor lämnade en soppa till mig också som hon gjort med grejer hon odlat själv. Super god va den :) Älskar grönsaks soppa!

Nu ska vi baka blåbärspaj och sen blir det mys framför tvn!





Djungel av grejer?

Joel kom hem och jag fick tjata och "beårdra" honom att städa med mig. Det har varit det enda som hjälpt. Suck med killar som inte tycker det är viktigt att ha fint hemma.
Nu är vi iaf strax klara lite små grejer kvar, känns så skönt!
Snart kommer farmor med grönsaks soppa och en golv mopp för jag har glömmt köpa en ny sedan våran gamla gav upp. Så det blir damsuga, igen.. Och skura golven och tvätta i ugnen sen är det klart!! :)
Har sorterar ur alla hyllor på grejer som känns onödvändiga och sånt som bara tar platts.
SKÖNT!!
Imorgon blir det sortera ut blommor. Sånt som skall va kvar och sånna som ska slängas och köpas nytt av! Älskar blommor men nu har det fan blivit en djungel här i lägenheten...


Städa=TRÖTTSAMT!

SHIT!! Städa tar verkligen musten ur en. Nu har jag "rensat" alla blommor, hängt ut alla mattor, damsugit alla rum, diskat disken osv. Skall aldeles strax fortsätta men peuuu va trött man blir! Ska ner till tvättstugen igen beställde tvätt tid på fel datum... Suck...

Vad gör ni för att era städ dagar ska bli roligare? :)


Juste imorse var det strömavbrott! Va handikappad man blir när inte elen funkar. Man kan ju inte göra nånting ju... Så jag gick och vilade en stund till och när jag vaknade va elen igång igen.


Damsugning....

Blev en kebab rulle till lunch och nu mår jag illa :P Dåligt drag det där..
Skall strax försöka börja damsuga lägenheten lite, det behövs kan jag säga!

Segis bananis

Vaknade för ett stund sedan och nu blir det att titta på how i met your mother, är inte riktigt kapabel till att gå upp än :P

Btw...

Rakade ju av håret för ett tag sedan, hela "incidenten" finns att läsa om längre bak i bloggen, anohow ville bara visa hur långt det blivit :)


vs.

Det går fort! Det va ca 3-4 månader sedan jag rakade av allt( hela "incidenten" finns att läsa om längre bak i bloggen) Och nu är det endå såhär långt och jag har klippt mig en gång.

Ett till matinlägg haha

Dagens kvälls måls består av hemma gjorda hamburgare, ska bara göra dom först ;)

Tycker bara om hamburgare när man gör dom hemma. När man äter ute är dom så jävla slabbiga :s

Vad tycker ni?:)


Ett till matinlägg haha

Dagens kvälls måls består av hemma gjorda hamburgare, ska bara göra dom först ;)

Tycker bara om hamburgare när man gör dom hemma. När man äter ute är dom så jävla slabbiga :s

Vad tycker ni?:)

Mums*Slurp

Kan ju säga att det va grymmt gott med kräftor!! :D:D


MAAAAATTT!!!

Sitter nu hemma hos mamma och pappa. Skall precis käka lite kräftor och Joel ska få hemmagjorde köttbiffar och potatis eftersom han inte äter kräftisar :)

Pappa och Egil är ju iväf utomlands båda 2 så jag åkte hit och överaskade med lite kräftor :)

Nej nu kokar maten över så måste fortsätta med det hörs senare!
Skall kanske åka bräda sen med Leon och Tomas tror jag det va men vi får se är så jävlatrött idag för det blev en lång och typ sömnlös natt....igen...

JUSTE!!

Min lillebror Egil åker till amsterdam idag med 2 kompisar och skall vara där en vecka! NEJ jag är inte avis *lalalala*
nej men fy fan va kul dom kommer ha! Nu står dom på arlanda och chekar in väskor och ska snart på flyget!
Hoppas jag iaf flyget går 13.00.

Det är första gången lillen åker någonstans själv. Eller ja iaf utomlands osv och amsterdam är inget "lugnt place" om man säger så ;)


Amsterdam består av? CoffeeShops ooooch?



Horor strippor u name it ;) Red light district


ooooch mer coffee shops! :D

Ha så jävla kul guys!

Dålig natt...

Ush sov så jäkla dåligt inatt vaknade kanske mellan 7-10 gånger.
Sen vaknade jag vid 11 och bestämde mig för att "gå upp" för dagen. Det slutade med att jag låg och åt Ben And Jerrys i sängen och kollade how i met your mother. Mys stund för sig själv, jajjemensan :P

Är ensam hemma också så ska försöka få ordning på rotet här hemma, typ vika sista kläderna och damsuga och lite små plock. Sen ska jag dra iväg för att köpa nytt kontantkort så alla efter idag så byter jag nummer kommentera om ni vill ha mitt nya!! :)

Nej nu ska jag försöka städa!!!

Hemma nu!

Är hat home nu och gör taccomiddag! Så jävla bra söndagsmat alltså :D Lätt att laga och tar inte alls lång tid! Ska bara göra köttfärsen sen klar! MUUMS!
Vad ska ni äta ikväll?


TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!

USH! Är så jävla trött! Är hemma hos joels föräldrar nu. Målade lite men va påtok för trött så jag målade bara fel osv. Höll tillochmed på att ramla i samma backe med brädan som jag bröt handen i när vi åkte hemifrån.
Joel är iaf duktig och står och målar :P

Vill bara hem och göra taccomiddag!!

Seegt

Blev en låång jobbig natt därför en seg morgon.
När vi vaknade hade katten gömmt 3 kattungar i min garderob.. haha tur att vi hittade dom. Jävla cp katt.
Nu ska jag bara ligga i sängen och vila en stund för jag har så jävla ont i magen :(

Jahapp?

Hmm blir en uppesittar natt igen då.. fan det suger verkligen... vill bara sova. What to do?

Missarna <3<3

Här är våra(mina) kattungar! :) Hittade några fina bilder på dom men det var några dagar sedan så dom har växt massa redan :)



<3<3<3


Mina små pluttar !

Säg till om ni är intresserad kommer lite fler och finare bilder sen när dom blir stora :)

Bilder från i fredags

Kollade på bilder från i fredags hittade någhra som man ser liiite på men det får duga :)


Lillebror Egil på bild i mörkter och i röken :P

Joel in the dark

Jag, lagom svettig och slut dansad :P

Kärlek :)

Har jag världens bästa fästman eller vad?! :) Nu star han och ska göra en zuccini(stavning?) till mig miss i nassen :)
Han är så bäst! Vi är bästa teamet i hela världen tror jag :D

Kärlek till dig Joel!

Godkväll kvälls bloggare!

Hemma nu från en ganska händelserik fast lugn dag :)

Åkte till Joels föräldrar och firade hans lillesyster, vå åt grillat och dom åt tårta, jag är inte så mycket för sötsaker och bakelser så jag drack cider(alkoholfri:P) Sedan satt vi bara och socialade tills vi skulle till tåget och åka till gabbi och david ( som vanligt tänker ni ;) ) Vi spelade något konstigt spel som vi slutade med när Pauline och Ruben kom då spelade vi ( nu stavar jag det som det låter för jag har ingen som hellst aning hur det stavas) "piktenerry" när man ska rita på tid osv, Jag och Joel vann 3 gånger på rad efter det slutade vi och började köra öl spelet istället. Jag och Pauline körde på vatten eftersom hon skulle köra och jag ska vara nykter ett tag till framöver hade jag tänkt ;)

Det va kul och dom blev fulla :D

NU ska jag äta lite sedan blir det serier Puss så länge


Tjena hejsan!

Sitter med frukosten som består av en fruktsallad jag gjort :) Mums! Ska städa av lite i lägenheten sen skall vi till Järna town för att fira Joels lillesyster :)

Grattis Ellen 17 bast ;)

Äckel poliser!!!!

Kom nyss hem från dubstepen, kom dit med inställningen att ta 10 tåget hem men det va fan kul! :) Helt nykter också roligast på länge och dj´sen va grymma :) Dansade så jag blev helt blöt!! Sen va Egil(lillebror) uppe på scen och beatboxade lite det va fett faktiskt :)

Det som pajjade stämningen va alla äckliga jävla poliser väktare och "civvare" som kom och haffade fan alla som såg "misstänkta" ut. Fast en del faktiskt inte hade gjort nånting. Dom bara sprang och letade hash på var enda jävla unge. Låt dom som vill knarka för i helvete?! Låt ungdommarna ha kul iställer för att gå runt och nojja...

Aja annars var det topp faktiskt :) Kanske lite för mycket småbarn men man kunde inte förvänta sig något annat men det va okej alla skötte sig :)

Anyhow ska laga lute mat sedan kollar bilder från telefonen och det finns något bra att lägga upp. Det va så rökigt så man knappt råg nånting! Dom kanske borde taggat ner lite med rökmaskinerna :P

Såhär såg jag ut när jag kom hem :P

Skabb, Trött, svettig och påväg in i duschen

Äta!

Nu ska jag äta lite kronärtskocka om ni vet vad det är?:) Super gott med örtsalt och smör på *mums* Tänker alltid på mamma när jag äter det för när jag va liten alltså pytte liten satt vi alltid i sängen och åt det :)


Longboard!

Nu var det länge sedan man uppdaterade..
Åkte till Joels föräldrar idag, han skulle hjälpa att brygga på verandan dom gör. Jag kunde inte hjälpa för jag va helt klen och skakig i benen efter att inte sovit någånting inatt, och snart ska man iväg på fest.. Great.. Kommer va tröttast på festen.
Anyhow jag låg bara i soffan och slöade sen åkte jag hem.

Juuste tog brädan idag känns sjukt skönt att man kan ta ut den igen eftersom det inte regnar!! Va dock lite svårt att åka på skakiga ben..

Nu valkas det how i met your mother och te :)

Såhär ser min älskling ut fast med gröna hjul :) <3


Godmorgon på er bloggers!

Japp har inte sovit något på hela natten är inte trött iaf bara ont i ryggen, för mycket data nördande!
Nu har jag iaf gjort en picknick frukost så jag ska försöka väcka joel (som sovigt större delen av hela natten) och släpa med honom ut på frukost vid stranden men inte säkert att han orkar gå så långt tar ca 15-20 min och min älskade lilla prins är så sur på morgonen att men hellst gärna inte vill väcka honom, inte på skoj alltså han är helt förjävlig!!

Nåja godmorgon allihopa! Blev inte bilder btw tog inte med mig något att fota med men kan ju säga att det var vääldigt vackert sa börja gå upp vid 5 varje morgon skulle lätt va värt det!

Nåja hur börjar ni eran morgon?

Suit UP! :D


Sömnproblem ta en tablett?

USH! Sitter fortfarande vaken och klockan är ja halv 5. Försöker intala mig själv att om man inte kan sova så är det bara så. Men men jag ska nog gå ner till stranden med en termos varm choklad eller kaffe kanske låter bättre och en filt och kolla på soluppgången.


Kollade nyss upp när solen gick upp och den går upp vid 5 så ska koka lite varmt kaffe nu och bege mig mot stranden :)
Hoppas det blir nå bra bilder isf lovar jag att lägga upp dom senare!
Puss och godmorgon!!

Facebook good or bad?

Kom just hem igen :)
Vi kollade simpsons åt kebab ;D och jag hjälpte gabbi att bleke hennes hår. Hann tyvärr inte stanna för att se resultatet men det blev nog bra :)

Joel hade "inaktiverat" sin facebook för jätte länge sedan och nu när han försökte få tag i en kompis så va han tvungen att "aktivera" den igen då va det en helt annorulna profil bild och alla sen hade han tydligen accepterat massa vännerförfrågningar till folk han inte ens känner eller tycker om, så om ni precis blivit kompis med han på facebook kan lika gärna ta bort han igen för han tycker inte om er ;) Så det är antingen någon som varit inne på hans sida eller så har The facebook left sitt egna lilla liv på hans sida. Spookie..

vet ni att det krävs 27 klick för att radera sin facebook ? Helt sjukt funderar faktiskt på att ta bort den.. Vad är den bra till lixom??


Hehe

Folk är bra roliga ;)

Anyhow har precis vart och inhandlat oliver! Så sjukt hääääkla gott! skall snart börja göra mig i ordning för att åka till gabbi och david dom har varit på vetrinär akuten idag men en av Gabbis hundar, filippa som har haft svårt att andas ibland och så men dom sa att det kunde vara något som går att behandla så vi hoppas på det bästa :D

See ya later !

PIZZA!

Älskling kom hem för ett tag sedan med en kompis men han drog lika snabbt som han kom så jag och Joel ställte oss och gjorde pizza!
Jag hatar pizza på resturanger osv har aldrig tyckte om det äter alltid kebab eller något annat när dom andra äter pizza men när man gör pizza hemma är det en helt annan grej. Love it super gott är det :)
Så nu står det en hemmagjord pizza i ugnen och "puttrar" :P
Det blev en blaning mellan salami och zuccini(stavas?) och champinjon och massa mer. Kanske låter konstigt men jag tror det blir gott :)


Go´morron!

God "morgon" alla! Jag gick faktiskt inte upp nu utan för typ en timme sen fast vaknade också när Joel gick hemifrån vid 6 sen somnade jag om igen och det händer nästan aldrig så det va skönt!

Anohow när jag vaknade "på riktigt" sp åt jag en klubba och slängde på how i met your mother och myste i sängen till ett gäng avsnitt. Fan va bra det är! Snart är säsong 1 slut och jag börja kolla igår hehe :P

Nu ska jag nog göra nånting att äta sen vet jag inte vad jag ska göra, kanske diska våran monster disk?


Jag och lilla is :)


Go´natt

Nu är det mys med älskling till ja vad tror ni? :D How i meet your mother Såå klart! Sedan sängen och sova!
Godnatt bloggen ;D

Polis Polis Potatis gris

Nu står polisen nere på gården igen. Det är någon jobbig granne som flippat ur och flera dagar irad röjt skrikit och spelat SJUKT hög musik så alla i alla hyreshus runt om har lessnat. Haha ska man gå ut för att få reda på det senaste kanske haha nää stannar nog inne i värmen istället :)


Hahaha bara jag som kommer ihåg? :D

Mat och kärlek!

Nu blir det fan mat! Broccoli gratäng! MUMS!'
Sen blir det film för hela slanten eller how i meet your mother, har börjat kolla om alla säsonger igen kände att jag saknade "Barney" lite för mycket!
Suit The Fuck Up!!!

Ni killar har allt tur ni! ;D

Åhhh!

Måste bara säga HISS som fan på "Dessis" Nya Karren Millen jacka! Så sjukt jävla snygg, nästa inköp LÄTT!




(jepp bilderna snodda från dessis blogg)

Ipod !

Kom nyss hem från järna. Vi va på vårdcentralen och sedan drog vi runt ett tag tills vi(jag) bestämde oss för att äta thaimat <3<3 *älska* Så nu är jag mätt och belåten!

Älskar verkligen thaimat! Föråt mig lite på det när vi bodde i thailand kanske men det är fortfarande lika gott !! Ligger på top 5 i favorit matlistan iaf hehe :)

Juste köpte en ipod igår, en med 80 gig. Inte den bästa men helt okej. Man behöver ju inte typ 10000 gig tycker jag iaf bara man får platts med lite musik bara :)




Yeey!

Internet funkar hemma igen :D Det var någon sladd som va paj. Men men nu ska jag och Älskling kolla film :)

BRb

Nu ska jag försöka väcka joel som ligger och sussar.
Väckte Leon för ett tag sedan vi har suttit och skrattat och fulla brudar på bild, inte det finaste kan jag säga! Ush för fulla brudar det skabbigaste som finns!


Kattunge!

Inte så mycket uppdaterat igår inte hehe :P Har legat vaken sen halv 6 och inte kunnat somna om så kan lika gärna hänga framför bloggen :)

Jag klippt mig igår kändes så jävla skönt! Har inte klippt mig sedan jag rakade huvudet ju hehe. Frisören sa att jag hade fint och välvårdat hår det kändes bra att få höra eftersom jag verkligen försökt ta hand om det på sista tiden så det inte ska ramla av igen :P

Nu sitter jag och leker med "is" som är lillebrors kattunge från våran katts första kull. den är så jävla fin!

Här är lille is :)

FÖRLÅT!!

har inte haft internet på år och dagar!!!

Ska fan bo någonstans med konstant internet hela tiden!!!!
Nu är jag hos mina föräldrar och hänger med lille bror och hans kompis Leon

uppdaterar mer senare!! :)


Äckel kväll....

Nu åkte precis lillebror hem. Mamma och pappa kom och hämtade honom och gav oss massa saker, elelr ja mest till katten hade dom köpt :P En katt borste, massa olika fina kattmats burkar med bra kvalité och mycket kött annars är det typ bara mjöl och köttsmak. Sen katt gräs haha tyckte det va kul. Bra för katter som går mycket inne som våran.

Nej jag känner för att bara lägga mig ner och deppa resten av kvällen mår skit idag. Nån som har lust att muntra upp mig?


*tomt*

Här har det inte hänt mycket. . . Men kan skylla ifrån mig på att jag haft lillebrorsan här hela dagen. Mamma och pappa skulle iväg och jobba så dom svängde förbi hemma hos mig och lämna honom i morse. Sen har vi inte gjort så mycket. Kollat Familyguy, kollat film, ätit spelat familjespel ja det vi brukar göra när han är här. Vi skulle egentligen gått och fiskat och plocka blåbär men då kom äckel regnet. Jo vi har myst med kissungarna också, så söta!! :)

Nu ska vi göra mat! Köttbullar i tomatsås med pasta helt okej.
Gjorde en svamp omelett idag till grabbarna. Sjukt gott faktiskt! Bästa frukosten!


Gamal bild på oss från 2004 (lägg märke till mig piercing i läppen, sjukt hardcore) ;)

Dålig update...

Blev inte så mycket fisk kan jag säga, Gabbi kastade upp draget i ett träd och när david skulle ta ner det brakade hela trädet ner i sjön, det vill säga att dom fiskarna som fanns i sjön blev nog skrämda och simmade så långt bort från oss som möjligt. Joel fick botten napp och drog så hårt att spöt gick av...
under tiden allt det hände var jag ute en sväng och plockade svamp, hittade massor med kantareller! :D
Har inte plockat svamp på flera år men tycker det är typ spännande på något sett, man går runt i skogen och letar och tillslut hittar man lite eller värsta stället som jag gjorde idag :) Fick hem en liten påse svamp iaf, har precis gjort svamp omelett till Älskling sen blir det svamp stuvning imorgon :)

Efter vi gav upp fisket åkte vi hem till oss för att jag skulle pierca david mendet gick inte så bra det heller, stackars david :( Sen satt vi bara och snackade och drack te, Gabbi drack öl ;)

Mys dag fylld med kattungar, hundvalpar, svamp plockning, fiske och bästa vänner ! Pure love people!

Fisketur :D

Snart blir det att åka iväg på fisketur :) ska bli jätte mysigt har varit sugen på att fiska hela veckan men inte blivit något av de. Men men... Ska packa och setta på mig lite mys kläder :)

Hoppas vi har fiskelyckan med oss ikväll :D


Barney Stinson, The One And Only!!




Chihuahua

Ush så jäkla trött!!
Sitter och kollar på Chihuahua valpar, ska eventuellt köpa en om några månader! Fast jag vill ha en Chihuahua/papillon blandning dom är så sjuuukt söta!

Skulle ju åka och klippa mig idag men fick sitta och förlösa kattungar hela morgonen istället. Blev inge fiske igår så vi ska göra det idag istället med gabbi david och hundarna. Ska packa en fet picknick och bara mysa gärnet! :D


En sån skulle jag vilja ha! En hane och terror ska den heta! :)






Kattbebisar!

Nu tror jag katten är klar, den har lagt sig ner och ser jävligt stolt ut :)
Det blev 5 stycken allt som allt, alla levde!
3 graå med vita ränder och 2 svarta med vita ränder TOK SÖTA!!!! <3


Nu har det

Nu har det kommit 4 stycken! 2 stycken grå vita och 2 stycken svart vita TOK SÖTA! Hoppas alla överlever!

nu föder katten!

Som ni alla vet är våran katt med kattungar och ligger just nu och håller på och föder. Joel har precis åkt så jag måste klara det här själv. Katter brukar ju vara duktiga med att föda själva och så men ibland är dom för trötta för att öppna "påsen" missarna ligger i eller tugga av navel strängen så det måste dom ha hjälp med ibland.

Aja ska sitta brevid och kolla så allt går bra nu, kul att man gick o la sig typ 3 och inte har någon mjölk till kaffet hemma. Fan....

Aja misseungar nästa :)


KATTJÄVEL!

Nu har Joels äckliga katt fan tagit pricet av äcklighet! vi har kattlådan i badrummet eftersom man inte kan ha den någon annan stans eftersom hon river på väggarna brevid och i badrummet är det kael så där kan ingen tapes rivas upp.
Hon har ju kattungar i magen som kan födas typ närsomhellst och det gör henne tydligen jätte dålig i magen så hon har sprutlackerat elementet brevid kattlådan med diarée!!! USH!
Det blir kul för joel att ta bort....

EUUUU!!!!


Annars står det 2 hallon och bläbärspajer i ugnen, lite sådär halväckligt att skriva om kattbajs och mat i samma inlägg men jag lägger inte ut bild på bajset iaf ;)


Tävling!

Är med och tävlar hos Nicole, igen :D
Är med och tävlar om produkter från E.L.F dom har helt underbara saker i sitt sortiment!
Var med och tävla du också!! :D

Fiska..

Har precis klivit ur duschen och sitter naken vid bloggen, som vanligt haha ;D

Ska försöka få med Joel på en liten fiske tur, skulle vara skönt att komma ut liite iaf när det varit fint väder hela dagen, eller ja lite ute har vi ju varit, plockat blåbär :)
Nu ska jag tjata på Joel han sitter och viker tvätt, va har haft tvätt stugen från 7 och Älskling har tvättat allt, så duktig! Kan iofs bero på att jag typ varit lite sjuk och trött idag.

Men nu FISKA! :D haha



Småbrorsor!!!!

SHIT !!
Har ni också små brorsor? Dom bråkar HELA TIDEN!!! Skrik bråk slåss och gråt så får jag springa och säga till hela tiden! Suck.

Sol??

Sorry inte så mycket inlägg på senaste men jag har umgåtts med mina kärma små brorsor och det vi gör när vi är hos mig är kolla film, family guy, southpark.. så datorn har varit upptagen.
Sen har vi också plockat blåbär idag så det ska bakas paj senare ! <3


Orkar inte skriva nu gör det senare!

en snabbis

Kom just hem fick skjuts av David i nya bilen, den går jätte bra! Igår när han hämtade oss så höll vi på och krocka med en annan bil som körde in på våran fil mot oss, så jävla leskigt!!

Annars har vi haft en kul kväll! Dom drack och blev fulla och jag va nykter. Blev ölspelet som vanligt, jag körde med cola zero dom med vin och öl.

Sen vid typ 2 när alla va lite dragna(fulla), förutom jag, så kollade vi på paranormal activity(stavas?)
Dom hade inte sett den så dom höll på och skita ner sig hehe
nu DUSCHAAA!!!!!!

Packa nu

Ska packa med lite saker som jag ska ha ikväll/inatt vi sover antagligen över(som vanligt) Kommer bli väldigt kul tror jag för det brukar det bli och jag har saknat dom Jäklarna! ;D


(jag och gabbi kryssning 2009)

Puss på er!

Aja...

Städ dagen har väl gått sådär för mig, bättre för Joel. Jag blev bara arg när det blev knas med tvättstugan så jag har mest suttit vid datorn.
Snart ska vi äta lite mat sen ska vi åka till Gabbi och David på "filmkväll" slutar väl som vanligt, att någon spyr :P haha Joels tur denna gång tycker jag :P

Mammas klänning

När vi va i Norge senast provade jag mammas bröllops klänning för den låg hos mormor och morfar. Den va/är jätte fin men några årtal för gammal för min smak ;) Lite för stor va den också men älskade hur den såg ut nertill!




Tyvärr fastnade inte jag på någon utav bilderna, lägg märke till den fina solnedgången utanför fönstret :)

killar är korkade!

Klant ars*l till pojkvänn hade glömmt att HAN bokade den tidiga tvätt tiden och inte den sena men det kom han inte på förns vi hade konkat ner ALL tvätt till tvätt stugan(och det va inte lite!), kul grej. Så nu måste vi vänta yttligare 3 dagar tills nästa tvätt tid. kul att man nästan inte har några kläder...

Blev en avstickare

Farmor kom hit med bullar och frågade om vi ville följa med in till Gnesta och fika och det ville vi. Så på med kläder och upp med håret och iväg. gjorde mig klar under 5 minuter och kan ju säga att jag aldrig gått ut så äcklig förut! Jag duschar ALLTID!!! innan jag går någonstans men inte denna gången haha

Nu ska vi tvätta och storstäda!!

Tävling!

Är med och tävlar hos Nicole om underkläder från www.evasunderklader.se.
Var med och tävla ni också!

om jag vann(Hoppas) Skulle jag vilja ha denna här eftersom jag tror den passar perfekt till(under) min bröllopsklänning! :D


Puss på er!

American Dad

Blev några avsnitt American dad och en kopp kaffe istället :) Nu håller jag på och små sorterar och städar lite, snart har vi tvätt tid också så idag blir hela lägenheten ren och snygg :)

Älskar nystädat!
Ska börja flytta in min "smink" hörna in till sovrummet eftersom det finns mer platts där och mindre i badrummet och jag hatar att sminka och fixa mig i badrummet för det är så trångt osv. MEN måste fixa en spegel först har tyvärr ingen jag kan använda så om ni har en spegel till övers så skulle det sitta fint! :D

Kollade även bilder på min Bröllopsklänning igår, ska få låna den av mina kusiners mamma och hon har good taste om man säger så men vet inte om jag vågar lägga upp en bild eller vad tycker ni? Vill ni vänta ett helt år annars? ;)


(bilden har inget med min klänning att göra, min är myyycket finare!)

...ska jag?..

Nä för trött går och lägger mig brevid Älskling igen istället

Fortfarande bajs väder,...

kom hem för någon timme sen men har sorterat kläder och gjort fin i garderoberna och byrån, JAPP jag har mycket kläder och flera svarta sopsäckar nere i förådet, sånt som jag inte använder och så.
Så om ni är sugna på lite kläder kan ni ju komma hit kan jag ju säga haha :)

Vi blev kvar hos Joels föräldrar tills ganska sent, vi åt så vi nästan sprack! :D
Sen gick Joel iväg en stund och jag satt och drack kaffe med Js föräldrar och ringde runt om en häst som behöver nytt hem.

Nu ska jag snart äta kräftor och dricka lite vin, Joel äter inte skaldjur villket är jäävligt synd för det är det bästa jag vet!


Leskiga men Oj så goda djur :D

HAAATAA½!!!!%)

Jag hatar detta äckliga jävla svenska sommar vädret det går mig på nerverna! Vill ju ha sol så man kan gå ut och gå, sola på stranden eller ja ni fattar göra vad som hellst utom att sitta inne! Sommaren är ju till för att vara ute vintern är till för att vara inne.
Vill åka utomlands så jävla bad!!!


Mardrömmar...

Ush vaknade 2 gånger i morse av att jag drömmt mardrömmar. Var helt genom blöt av svett. Nåväl nu är det okej men jag HAATAR verkligen att drömma mardrömmar kan vara helt förstörd hela dagen efter. Men tur nu att jag väldigt sällan drömmer mardrömmar och sånt.

Idag ska vi besöka Joels föräldrar och kolla lite på hans pappas altan bygge om han behöver hjälp fast nu regnar det ju så det blir nog bara en fika ;)
Senare idag har jag inget planerat kanske borde städa och sånt som behövs fast orkar egentligen inte...TRÅÅÅKIGT!

Juste kattfan har inte fått ungar än men hon börjar bli riktigt stor! kommer säkert vilken dag som hellst eller så ploppar det ut 20 stycken :D
Kommer att lägga upp bilder på kattungarna här eftersom alla förutom 2 ska bort sen och det kommer bli riktigt fina kattungar kan jag säga!!

Hemkommen.

Nu sitter vi här hemma igen hemmkomna från pappas födelsedags firande. Mysigt var det!
Nu ska vi bara ta det lugnt och kolla på Tusenbröder, den bästa svenska serien som gjorts!

Är took sliten sen fredags, är fortfarande bakis ojojoj.. alkohol är fan inget för mig..!


Tusenbröder

Händelserik dag... Inte..
Drog upp Joel ur sängen det tog ca en halv timme, sen lagade vi mat och kollat på "Tusenbröder" hela dagen. En jätte bra serie, verkligen att rekomendera!

Nu väntar vi på skjust och skall iväg till min fars födelsedagsfirande, det ska bli kul :) Alla ska festa men jag orkar verkligen inte så jag får väl vara nykter och köra ikväll haha ;)


Se serien/serierna! Toppen!

NU SKA JAG....

....Gå och väcka Joel så han inte sover till 2 eller något, han verkligen hatar mig på morgonen...
:D

BLOGGTORKA!!!

Datorn va lite fuckad igår och kom inte in på bloggen men men.
Var ju ute i förrgår kvällen började bra men slutade skit...

Idag fyller min älskade pappa år och det skall firas ikväll!!

Grattis Älskade Pappa! ;D