hahahaha

Skrev en kommentar till piss(ie) typ förklarad för henne hur jävla ful hon är och hur dålig hon är och att hon är en skamm för svenskafolket! Och hur jävla tråkig hennes blogg är..
Fick en otroligt kul kommentar tillbaka av en arg norsk, blev lite glad i själen när jag läste den faktisk så jag tänkte dela med mig lite:
Anonym om Haha:
Haha!! Du er en jævla skam, som rakker ned på andre.. Kissie er et flott menneske..
Blir flau av å se på bloggen din....

Dust

Ojojoj va kul! Nej man ska inte svära och kaxa sig på norska det funkar bara inte... haha
Läste även paows blogg och henns inlägg om det pissi skrivit om henne. Pissie blev så jävla ägd!
Haha japp även jag läser "kändisbloggarna" endel av dom iaf:P

Vaknast!

Igår blev ingen bra dag :( Blev tjaffs med Joel, hatar det....och tjaffs med mamma:(
När man inte mår helt okej är det lätt att skylla på andra och då blir det bråk..
Men nu är det bra iaf:)
vaknade 8 i morse(älskar att vakna tidigt!) gick upp tog en dush sedan frukost som bestog av kaffe och ett päron och en halv loka med smak av päron ;P japp jag diggar päron :)

Mamma berättade för mig att dom ska köpa hus i portogal! kommer bli sjukt najs! om dom gör det flyttar vi nog dit ett tag, bara njuter av värmen,eventuellt skaffa jobb :)
Efter den 15onde ska jag och joel på kryssning, jag vet lame, men vi har aldrig vart på kryssning tillsammans och så kan det vara lite kul också;) Göra sig fin äta god mat och senare dansa asset av sig på dansgolvet:)

Snart fyller jag år också! Får mina sparpengar då bär det av till Thailand, Laos, Cambodia, Vietnam och eventuellt Burma! Kommer bli så jävla awesome!
Vi måste besöka alla barndomms ställerna i Thailand(har bott där) Kommer bli jätte kul att se hur allt ser ut nu :) Har inte vart där på ett par år så att säga :)
Thailand

Laos

Cambodia

Vietnam

Burma


Inte dom finaste bilderna känske men här ska jag hänga efter sommarn!
(google bilder)

Ylva <3 Joel

Karl Joel Mårud <3
Måste bara säga att det är 2 år för mig och joel om några dagar! Tänk att vi hållt ihop trotts all jävla skit!! Är så jävla lycklig med dig, tack för du ALLTID finns här vid min sida. Tack för du aldrig gett upp på mig fast jag gjort det. Tack för du väntat på att jag ska förstå. Det tog en tid för mig att inse att det är du och jag som gäller! Du har hjälpt mig så otroligt mycket. Jag har funnit min andra hälft Joel!
Du är inte som andra killar, du är perfekt precis som du är! Shit vad jag älskar dig har aldrig kännt såhär för någon annan förut, dom här känslorna är helt nya för mig, Men det är dom bästa:)
Jag skulle sluta fungera om du försvann ur mitt liv och at så stört jävla rädd att det ska hända, men vet att det inte är någon risk;)
Jag vill bli gamal med dig joel, jag vill leva mitt liv med dig, jag kommer alltid alltid älska dig överallt annat, mer en någon annan någonsin kommer älska dig!!!
Min kärlek för dig växer och växer för varje dag som går. Du är marken jag går på, luften jag andas, maten jag äter Du är mitt allt, utan dig klarar jag mig inte!
Jag älskar dig Karl Joel Mårud


Du och jag föralltid!

Föräldraskapslicens?!

Va fan! har väldigt länge stört mig otroligt på en facebook grupp... den heter ' inför föräldraskapslicens nu!' gå in och ta en titt...

deras beskrivning går såhär:

Vem som helst får skaffa barn och missköta, misshandla eller skita i dem. För att inte tala om överbefolkningen av stenbiten vi bor på.

Att exempelvis köra bil kräver utbildning och licens. Detta bör införas gällande föräldraskap också. Det är verkligen under all kritik att det inte finns kontroll på detta.

Innan graviditet ska båda föräldrarna bli utbildade och få en licens på att de klarar av att vara föräldrar. Om de misslyckas får de inte bli gravida. OM de väljer att bli det ändå kommer dryga böter att utgå, tvångsabort om det inte är för sent, eller så omhändertas barnet tills dess att licens har skaffats.

För övrigt borde vi i först ta hand om de barn som i dagsläget är föräldrarlösa eller far illa.

Folk gnäller om att det vid adoption är jättesvårt att bli godkänd som förälder. Det kanske beror på att folk inte är bra föräldrar helt enkelt.

Detta är helt sjukt, vadå tvångsabort?? Finns så mycket att säga om gruppen men ni som har facebook gå in och kolla....Säger bara suck va sjuks människor det finns.... Måste men skaffe körkort för att bli förälder?


Godmorgon!

Alla vakna och glada?:) det är jag iaf! Sitter med mitt morgonkaffe och min fibergröt och funderar på vad dagen skall ge idag. Skulle ju ut med brädan men det ser lite för blött och blåsigt ut -.-
Hatar när man är taggad på brädan så är det kefft väder:(

anyhow, vad gör alla imorgon(valborg)?
Jag har blivit bjuden på 2 grejer som jag vill göra båda två samtidigt men det funkar ju inte...
Först bjuden hem till david och gabbi på mys vid stranden patry tält filtar grillning och alkohol.
sen blev jag också bjuden av brorsan till trappers på spelning och fest massa folk och massa alkohol...
vi får se vad det blir...


Haha vilken jävla bild! Jag + brorsan på bullret -07, full som en kastrull:P

Haha

Läste igenom min blogg lite och kom på att den är inte tillräckligt kul(tråkig alltså)
tror det är för jag inte orkar skriva massor när jag bara har vänstern:P
Men snart åker gipset av! Kommer nog vara as leskigt att knyta handen när man vet att fingrarna va helt mos för några veckor sedan. Nästa gång jag ska till sjukan så ber jag om fotona så jag kan lägga upp dom:)
Sitter och kollar på bilder från 2007 och käner mig väldigt vuxen:P 2007 släppte jag allt och bara körde:D Haha saknar den tiden:)

Här är några bilder på mig through times

Haha

Bloggtorka

Igår blev det longboard session med Sara:)
Åkte från söder till tanto och runt till hornstull sen vidare till östgötagatan:)
Vi stannade till i Tanto en stund och tog en öl innan vädret skiftade och började blåsa gärnet:(
Då bestämmde vi oss för att åka hem till mig och dra med valle, så det gjorde vi, drack lite vin och pratade jätte mysigt. Sen när dom drog kollade vi på en skit skumm film, Birth hette den, om den inte hade vart så skumm hade den nog varit bra.

Idag har vi myst nästan hela dagen. Väckarklockan ringde på 8 men vaknade klockan 11, i fail it. Men det var nog bra att sova ut lite va helt slut igår plus att det blev en sen kväll. Vi kollade lite på simpsons sen tvättstugan och lite städ av lägenheten(älskar att ha det rent och fräsht!).
Nu åkte precis farfar farbror + farbrors kille/man hem. Dom va här och kollade på kattungarna dom ska nämligen få en, den gulligaste;)

Nu blir det en dusch sen vika tvätt:)

Blogg ya later!

Det känns som igår



Bjuder på en riktigt gammal bild på mig, 16 bast och fett men rave:)



Haha också gammal! FULT hår men diggar färgen:)
HAHA!! bara jag som tycker gamla bilder är kul?:D

Alla bilder är tagna med min kassa nokia 2 megapixel kamera är inte hitech precis:D

Det går bra nu:)

Vaknade en halvtimme senare en jag trodde jag skulle göra men det är ingen fara.
Tog en dush och lagade lite gröt och kaffe på det.
När johell vaknar ska vi bege oss till södertälje och storhandla lite. Jag tycker om att storhandla det är kul att spara pengar:) annars köper man ju bara lite småsaker ibland, och om man bor i M to the fucking ölnbo finns det bara abbes där allt i snitt är 15-20 kronor dyrare. Det svider i plånboken efter ett tag.

Har även börjat min 'äppelcidervinäger kur'. Så jävla äckligt alltså... Men vill man vara fin får man lida pin.

När jag får pengar nästa gång blir det shoppa loss på nellys och ellos! Såå fina kläder! Och sjukt billigt. Kolla länkarna och säg sen va ni tycker:)

El Stockholmo

Började dagen men en snabb prommis och sen packade jag min väska och drog mig mot stor staden Stockholm.
Kom till stan träffade kimmy på söder, vi satte oss i björnsan och njöt av solen. Helt underbart väder idag! Har gått i linne hele dagen!:) Efter en stund kom Sara:) blir så glad av att träffa denna kvinna! hatar att du flyttat så långt bort:( men vi håller ihop iaf, vänner i vårt och torrt!
Vi sa hejdå till Kimmy och gick hem till Sara åt sallad och drack kaffe, MysPys. Sen skulle sara börja jobba så jag gled runt på brädan tills jag var helt genom blöt, då¨var det dags att åka hem tyckte jag.
När jag gich ut från tåget i hamn för att vänta på anslutningen ställte jag ner brädan för att sätta på mig ryggan och fixa så jackan låg bra. Då helt plötsligt SKRIKER en kontrolant ut genom fönstret - Du får inte åka på den där jävla grejen! Jag vänder mig om och tok snear (hade inte ens tänkt åka lixom) skriker tillbaka - JAG HADE INTE ENS TÄNKT ÅKA DIN MUPP JÄVEL!!! Går argt där i från. kom på efter att jag bara skulle lirat finger och åkt där i från :P Hatar äckliga kontrolanter, dom tror dom har power! Ush!

anyhow, ska snart ut på en prommis:)


Hemma hos Sara :)


Dessa kläder/skorna skall inhandlas!



Sååå fina! och priset är helt sjukt billigt! Klicka på "nelly" bilden lite högre upp , bli medlem och få massa bra erbjudanden :)

Pic

This is how i look when i suck...



... Your blood ;)
Nu té mys film med älskade Joel sen sängen :)

Snart klara :D

Nu har vi snart fixat hela lägenheten:D Mublerat om, städat JätteJätte noga så det luktar rent överallt!
bara smutstvätten kvar, men det blir imorgon det:)
Älskar när det är rent och undanplockat överallt, nybäddat och allt står på sin platts:)
Fast jag är ju lite sjuk när det kommer till "renlighet"... Jag kan inte gå i samma kläder hela dagen utan om jag ska bort över dagen har jag alltid ett ombyte med mig.. Sen duschar jag 1-2 gånger per dag. Efter dusch måste jag ha på mig Hudlotion (2 olika, en till benen och en annan till överkroppen) sen har jag ögonkräm och ansiktslotion och speciel fotkräm till fötterna. Sen borstar jag tänderna 3 gånger per dag och använder såklart tandtråd(Jätte viktigt tycker jag) en gång i veckan använder jag en speciel gel på tänderna som ska sitta på i 15 min, det ger tänderna tillbaka sin naturliga 'vithet' Sen en bra lypsyl som gör att läpparna blir jätte mjuka:) och har efterbalsam i håret som ska sitta i. 2 gånger i veckan skrubbar jag ansiktet och använder ansiktsmask:)
Sen som avslut min coccos parfym eller en annan från bodyshop(använder till största delen produkter från bodyshop)
Anyhow, vet att det låter lite wierd kanske :P

Nu ska jag ta ett försök att göra gröt, med vänster hand only... Börjar bli rätt grymm ;)


Är med och tävlar om smycken hos MakeUpArtisten i samarbete medhttp://www.victoriandreams.se

Trött på din gamla garderob? Sugen på något nytt?Gå då in på http://nelly.com/se/kl%C3%A4de...

Söndag, lugn dag.

Idag söndag så vi kör på stor städning idag, Vi ska fixa allt som är kvar från flytten.
vika alla kläder springa upp och ner till förådet.
Sen damsuga städa skura alla golv.
Kul att man är retard med bruten hand också så det tar dubbelt så lång tid :S
Nåväl snart ska vi åka till norge iaf kommer bli fett tror jag, har precis fått av mig gipset då så man kan bomba feta backar med brädan! åhh..längtar*
Sen ska min kusin komfirmera sig, när får man som äldre bjuda på första fyllan? 14 är väl okej?:D haha nää skojja bara.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe som tog ca 20 min att göra för min kaffe press är sönder så man får stå med filtret i handen... så om någon har en kaffekokare av någotslag till övers hör gärna av er :D
KramKram

Från i vintras, saknar inte!

Film, Böcker Musik och massa mer på http://cdon.se

Full som en kastrull....

Igår var mams här och hjälpte mig med disken och drack kaffe. sen bestämde kimmy att vi skulle köra allt så det gjorde vi, eller rättare sagt jag gjorde. Första gången på många månader jag drack så jag blev jätte full.... Helt cp..
Har tilloch med minnes luckor:O
innan fyllan slog till satt vi på en av mölnbos högsta punkter drack öl vin och baraa mös gärnet! Sen började det regna så vi gick hem till mig och joel(vi = andreas joel jag och kimmy) vi fuckade ur på tvspel.


idag mår jag inte bra alls men lätt värt det!:)

Glömm inte att Rösta på mig i veckans blogg hos Chicmommy. :)

Rösta!

Rösta på mig i veckans blogg hos Chicmommy.


Haha läste denna på en facebookgrupp

Det är alltså såhär man tänker när man är full:)

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

vill du ha en ny kläd garderob? Hälften så billigt? kolla då in
http://www.ellos.se

Suck...

Jävla popup.. till och med Denise fick inte bort den så jag mailade blogghjälp men dom ville ha en pritnscreen bild på det, men kul att den knappen är sönder på Joels tangentbord:( Fixar det senare, i promise! Anyhow ska jag och joel åka till järna idaag, hämta lite färg och penslar så vi kan måla om lite hyllor och ringa lite "vuxensamtal":P

Sen en annan sak jag tänkte på är hur personlig man kan/ska vara i en blogg. Jag tycker jag är ganska opersonlig , men jag har inte riktigt vågat än, så jag tror bloggen blir bättre inom en snar framtid:) Konstigt nog har det blivit mer data sittande nu efter jag mosade handen(höger) så varje rad tar sin lilla tid och skriva eftersom bara vänstern tilljänglig :P Men jag har börjat mer och mer komma in i blogg träsket, läser andra bloggar ganska mycket nu fast Joel bara retas:P

Tänkte ladda upp lite bilder på bloggar jag läser förtillfället :)



http://knoddenojag.blogg.se
Denna blogg är helt underbar! Den handlar om Mamman Denise och hennes liv som mamma, helt klart värd en titt!:)


http://sanneswardhs.blogg.se/#
den här bloggen är jätte mysig, den handlar om Sanne och hennes liv som ensamstående förälder och hennes otroligt söta Liam:) Ta en titt!


http://ellenmrud.blogg.se
Joels söta lillasyster:) jätte finblogg om en tonåringsvardag som "popartist", eller nästan iaf grymm på att sjunga:)


http://linnhallsenius.blogg.se
Jätte fin blogg och rolig att läsa, bra på att skriva musik:)


http://thessinwonderland.blogg.se/
En jätte söt mamma blogg:) tuff tjej som klarar/klarat av det mesta. Har en jätte söt dotter som heter savannah:)


http://paow.se/
Skön tjej med attityd,det gillar vi:) kul blogg mycket mode och kläder, det gillar vi också:)


http://SwedeinSkewsby.blogspot.com
Nora! helt underbar tjej! bloggen handlar om henne och hennes nya liv i england och framförallt som mamma! underbar blogg, läs!

Ny vår garderob? kolla in http://www.ellos.se

Förlåt :( :( :(

Förlåt jätte mycket för popupen....:(:(

Förstår verkligen inte hur man får bort den:(
men oroa er inte, det är inget virus!!

Bara jag som blir horny???


HAHA

Det är sånt här jag surfar på, Roliga-skämt sidor :P
(det bästa är att jag brukar fan handla det :D )

En kvinna går på Konsum och plockar varor i sin korg.
Hon väljer en liter lättmjölk, ett sexpack ägg, en förpackning apelsinjuice, ett salladshuvud, en burk snabbkaffe och ett packet bacon.
I kön till kassan ställer sig en medlem av torgets A-lag bakom kvinnan. När hon så småningom lägger upp varorna på bandet stirrar mannen på dom. Medan varorna passerar kassörskan säger A-lagaren lugnt:
-Du måste vara singel.
Kvinnan blir förvånad över hans ord, samtidigt som hon blir nyfiken på hur han kan veta det, hon är mycket riktigt singel. Hon tittar på sina varor och undrar vad det är som avslöjar hennes civilstånd. Nyfikenheten tar överhanden och hon säger:
-Du har faktiskt helt rätt. Men hur i hela världen kunde du veta det?
A-lagaren svarar:
- Du är så ful.


Behöver du nya kläder till våren? Här hittar du garanterat något du gillar http://www.ellos.se

.

Viktspurt, 2 för 1 inför sommaren! Prova senaste forskningen inom kost och viktkontroll - Diet-Pro Advanced. Få 2 paket till priset av 1. Endast 529:

Just nu erbjuder CDON.COM upp till 250 kr i prova-på-rabatt hos våra systerbutiker! Passa på att tipsa dina besökare om detta fantastiska erbjudande som gäller vid köp på CDON.COM senast 2010-04-23. Läs mer här.



Dells Inspiron går för 4990:- just nu och är liten och smidig att ha med sig på semestern. Dell SE

Tävlingar!!


Jag är med och tävlar om ett presentkort värt 500:- till Babydrömmen.se hos Chicmommy.
Klicka här och var med du också!


Jag är med och tävlar om ett valfritt paket med namnnappar från Namnnappen.se hos Chicmommy.
Klicka här och var med du också!


Jag är med och tävlar om en egendesignat body/t-shirt från Babykungen.se hos Chicmommy.
Klicka här och var med du också!

Behöver du nya kläder till våren? Här hittar du garanterat något du gillar
http://www.ellos.se

SUCK:...

Denna dag kan troligtvis varit den tråkigaste ever...
Upp och hoppa halv sex(sov 2 timmar), väcka joel och magne medans jag klär på mig och hetsar.
Hinner inte äta frukost utan slänger i mig en kopp te och åker vidare till sjukhuset, kollar ut..... VA FAN!!!! DET SNÖAR!!!KOMIJEN! ÄCKLIGA SVERIGE! Nåväl tänkte inte så mycket mer på det(det är inte sant, det förstörde min dag!)
Kom till läkarn, väntade en timme på röntken, det var försenat alltså. Sen vidare till ortoped avdelningen där jag trodde att jag skulle få byta gipset till ett lite finare, lättare och framförallt ett som inteb skaver och gör ont....väntar 3 timmar på en läkare får sedan svaret - Vi vill inte ta bort ditt gips för om fingrarna hamnar fel igen måste vi operera.....
Vid det läget var jag så trött sur och förbannad och sket bara i det och sa - Ge mig smärtstillande så jag pallar sen gick vi där i från...

Yes nu åka hem, tänkte jag men icke! Vi måste vänta på tåg som går om 2 timmar!? VAFAN! kom i jen! Tänk dig en arg sur trött pojkvänn och en hungrig tjatig lillebror i 2 timmar! Nej tack--
En halvtimme innan tåget gick ringer Kimmy och är på Central cafét i södertälje med Andreas.
Vi gick dit och umgicks tills dom skulle vidare.
Nu äntligen hemma!!

Sjukhus!

Nu vidare till sjukhuset
Byta gips och röntka.
Hoppas allt ligger på plats
Hoppas det inte gör ont'
Hppas hoppas hoppas!
Jag har iaf mina grabbar
Där och tar hand om mig!
Hålla handen


Behöver du nya kläder till våren? Här hittar du garanterat något du gillar http://www.ellos.se

ttttäävlllinnggg


"Jag tävlar inne hos knoddenojag om ett presentkort hos pingpongbarnkläder.
tävla
HÄR du med!"

Tääävling



"Jag tävlar hos
knoddenojag.blogg.se om en barn goodiebag
i samarbete med:
http://mybabys.se ,
http://gladagrodan.se ,
http://Discshop.se ,
http://Inneonline.se ,
http://Babysmart.se ,
http://Namnnappen.se ,
http://IOB-BUTIKEN.se ,
http://Hippahem.se ,
http://Sakfabriken.se ,
http://GurraJr.se ,
http://Barntrygghet.se ,
http://Ungers.se ,
http://annacill.se

Tävla HÄR du med!"

Bild Bomb!

Laddade över lite bilder från kassa mobilen så blir en lite blandad bildbomb:)



För alla som inte visste är det 4:20 idag, så smoke away my friends;)

Dagens..

Dagens humör: Glad och pepp

Dagens mående: lite rastlöls

Dagens borde: gå en långprommis

Dagens frisyr: Nytvättat ofixat

Dagens klädsel: Mys byxor och linne

Dagens planer: Spela ps2 med kimmy

Dagens vill ha: Skulle inte banga på en apex 37 men det vill jag ha varje dag ;)

Dagens längtan: Sommar sol folköl och grillning

Dagens fundering: Om imorgon när jag ska ta bort gipset

Dagens beroende: Kaffe tror jag allt

Dagens tråkigaste: Gjorde illa mig i duschen:S

Dagens tidning: none..

Dagens låt: MGMT - Kids


Väldigt mycket sanning...

Läste just en blogg där det stod "20 sanningar om sig själv" typ så tänkte prova på om det blev nå kul och läsbart:P

1. Jag kan inte sova med öppen dörr
2. Jag var rökare i 6 år innan jag kom på att det var äckligt så jag slutade
3. Jag har bott i thailand
4. Spy lukt och kattbajs lukt är det värsta som finns
5. Jag har alltid hållt på med och älskat alla former av"extream sporter" klättring, bmx, cross osv. Nu longboard. Lite mindre extremt kanske, beror på hur man ser det, longboard är det enda jag brytit något på:P
6. Min största drömm är att skaffa barn, gifta mig och skaffa hus på landet
7. Jag har en egenkudde som jag älskar att hålla i och pilla på
8.Jag älskar att fota men är inge vidare bra:(
9. Jag skulle vilja gå ner 10-15 kilo
10.Jag har fått missfall 2 gånger och det är det värsta son någonsin hänt mig
11. Om jag åker någonstans kollar jag alltid ut och letar efter shyssta backar
13 .Jag älskar att pierca mig men tar alltid ut en gammal piercing om jag gör en ny så det inte ska se för mycket ut.
14. Jag tycker Min lillebror Magne är världens bästa och jag älskar honom över allt annat i hela världen! (du är också bra egil och joel, jag älskar dig också;) )
15. Jag har ALLTID Avskytt skolan sen jag började 1 klass.( min pappa är lärare ??)
16. Jag skulle vilja vara bra på att rita men är för lat för att öva och jag blir allt för arg om det blir fel
17. Jag hatar verkligen att förlora, kan till och med börja kasta saker om det händer
18. Jag drack2-5 dagar i veckan i ca 5 år och kröka var det bästa som fanns men kom på att jag hatar att vara full och börja istället tycka att kröka var det tråkigaste som finns. Nu dricker jag nästan aldrig.
19. Jag skriver fortfarande dagbok
20. Jag väcker Joel direkt om jag vaknar upp ur en mardrömm så han kan säga att det inte var på riktigt då känner jag mig lugn igen och kan somna om :)

Så nu känner ni mig liite bättre ;)

Mys at home:)

Har vart hemma i 2 dagar nu pga av sjuklingJoel, kimmy kom över igår en stund annars har vi bara myst och försökt blivit friska, ja min äckel gipsade hand:(

Nu sitter vi hemma med egil och bara tar det lugnt kanske blir ferre i mölnbo town l8er
:)

Misseungar


*Något lite roligare som har hänt är att våran katt fått kattungar och dom är så underbart söta, just nu iaf snart blir dom säkert jobbiga och röjjer runt, men just nu är dom gulliga :)



<3



<3333


Japp så jävla sweeta:)


Behöver du nya kläder till våren? Här hittar du garanterat något du gillar http://www.ellos.se


Bilder från the longboard olycka

Såhär såg det ut först innan dom hade lagt det till rätta..Purepain...



Nu ligger det på plats och skall gipsas


Update:)

Update dårå..
hänt mycket saker på senaste, varit i småland, flyttat in i andra lägenheten :) har också haft första longboard session dagen, så jäävla najs!! blev en hel dag i stan :)
sen har jag mosat högerhanden när jag bejlade fett på longboard, bröt 2 fingrar.
Sen är det skit jobbigt för det just var höger, känner mig helt handikappad:P
försök sätta på dig kläder med en hand, i fail it.
bild kommer på mongo handen innan vi åkte till akuten.. :)